Tuşlara Basınca Titreşimli Geribildirim

igordom

Üye
    Konu Sahibi
Tuşlara Basınca Titreşimli Geribildirim
Beyler nokia lumia 620 var ve klavyede mesaj yazarken veya telefon numarası çevirirken tuşlara dokununca titresin istiyorum mesela samsungcorby de vardı bu özellik nasıl yapabiliriz

PureFood

Üye
Bu özellik maalesef kapatılamıyor.

- - - Eklendi - - -

Dokunmatik tuşlardaki.

igordom

Üye
    Konu Sahibi
peki tuş klavyesini 3*4 yapma şansımız yok mu illegal şekilde bile olsa çünkü şuan dokunmatik ekran klavyesinde yazamamaktan kafayı yiyeceğim

wp de illegal diye birşey yok : ) 3*4 de yok henüz

- - - Eklendi - - -

bu arada hep demişimdir ekranda 0.3 inc bile baya fark yaratır diye 4 inc candır

oww duymasınlar ne işimiz olur illegalle
Bi unlock olsun o zaman

papakudioflu

Emekli Yönetici
olmasın ya : ) unlock oldumu bunun romu da gelir arkasından ben androidden bu yüzden kaçtım tekrar dönmek istemiyorum xda sayfalarına : )

dönmek isteyen tabi ki standart şekliyle de kullanabilir. Ben unlock olayını illegal uygulama icin degil sistem tweakleri icin istiyorum. Mesela bir tane vardı klavyedeki harflere istedigin gorevleri atayabiliyorsun. Ornek: @ simgesine mail adresini atiyorsun bir yere mail adresi girmek icin @ simgesine basili tutman yeterli

PureFood

Üye
Vay iyiymiş hani nerede ne zaman oluyor unlock

keşke tweak ler bunlarla sınırlı olsa o tweak lerin ardı arkası kesilmez . benim korkum telefonlarda ram farkı var ya iş overclock boyutuna geçerse o zaman değiştirmek zorunda kalırım telefonu kendimi biliyorum : ))

ÖEY

Üye
Benim telefonda en beğendiğim yönlerden biri klavyesi. Bence kesinlikle standart klavyesi harika. Metin tahmini yine bence tartışmasız diğer platformlardan daha iyi

papakudioflu

Emekli Yönetici

ilk 10'a baktıgımızda bu secenegin ilk 10'daki secenekler kadar elzem olmadigini duşunuyorum ki mevcut tahminli klavyeye alışan başka klavyeyi zor kullaniyor. Aslinda bunlar alişkanliklarla ilgili şeyler genel olarak bir eksiklik olarak gormemek lazim.

Tepkiler: afwerker

İri parmaklılar için elzem bir özellik işte.
Bişi mi dedin

gdb888

Üye
kesinlikle alfa nümerik olmalıydı... 620'yi satma sebeplerimden ilk sırada gelir maalesef... Düşünsenize teknoloji gelişiyor güya ama tek elle yazma rahatlığı yok... Illa iki elinle birden cihaza gömüleceksin... En azından Windows Phone için... Bu özellik dönerse hele bir de haptik bildirimle dönerse 1020 ya da döndüğü zamanki daha üst modeli diğer eksikliklerini umursamadan hemen alırım...
Söz olsun...

sekajmer

Üye
titreşim açabiliyor muyuz çok super olur