Tuş Kilitliyken Saat Gösteren Uygulama Varmı...? Galaxy S3 İçin...

Konu Sahibi
Tuş Kilitliyken Saat Gösteren Uygulama Varmı...? Galaxy S3 İçin...
merhaba arkadaşlar galaxy S3 için tuş kilitledikten sonra saati gösteren bir uygulama varmı...android de yeniyim daha iki gün oldu tlf alalı...yardımcı olursanız sevinirim...

Konu Sahibi
bu konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar...yada uygulama önerecek olan birileri yokmu...

vega1977

Üye
ayarlarda var kilit ekranı ayarlarinda

Konu Sahibi
ayarlarda var kilit ekranı ayarlarinda
vega kardeş sanırım tam anlatamadım ben derdimi...
hani tuşu kilitledikten sonra ekran siyah oluyorya yani sleep mode denen hali alıyorya orda saati gösteren bir uygulama varmı dedim yoksa her seferinde tuş kilidine bir kere basıp saate bakmak zorundayım

hsynn64

Üye
Ekran isigi tamamen sönük olacak ve ekranda sadece saat olacak arkadaşın dedigine gore

salda15

Üye
Öyle bişey olursa telefon uyku moduna geçmez ve şarj kesinlikle dayanmaz. Böyle bişey de hiç görmedim..

custave

Üye

Tepkiler: Zafer Arslan
böyle bir program lazım aslında

merhaba arkadaşlar galaxy S3 için tuş kilitledikten sonra saati gösteren bir uygulama varmı...android de yeniyim daha iki gün oldu tlf alalı...yardımcı olursanız sevinirim...
No Led kullanabilirsin

- - - Eklendi - - -

No Led kullanabilirsin

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-dige.../noled-v6-0-18-apk-download-indir-776328.html

custave

Üye
ben yapamadım heralde ayarları nasıl,yalnız bende nomoarpowah pro da kurulu etkilenir mi acaba birde bu dock clock plus olanını kurdum

apk yukle sonra uzerıne tıkla ekran kapanıcak saat cıkınca solalt ayarlara bas

- - - Eklendi - - -

bıde gplay gır dock clock yaz cıkar buna benzer daha ıyılerı

giray553

Üye
Keşke nokia'yı bırakmasaydın kardeş ekranı kapanmayan telefon mu kaldı

noled kullanın gayet kullanışlı