Nazy Üye Çok Sağol paylaşım için Fakat benim telefonum zaten canı isteyince kapanıyor Teknik servis istiyor
izmirlihk Üye mersü yaw --------------- Ekleme --------------- çok güzelmiş bu yaw elin kolun dert görmesin inşallah
mersü yaw --------------- Ekleme --------------- çok güzelmiş bu yaw elin kolun dert görmesin inşallah
rapisma Üye kanka cok eskiden siemens kullanırdım onda bu özellik vardı cok işime yarardı saol bunu paylaştıgın icin cok işime yarayacak
kanka cok eskiden siemens kullanırdım onda bu özellik vardı cok işime yarardı saol bunu paylaştıgın icin cok işime yarayacak
spyaq Üye dreamboys69' Alıntı: gece yatarken faydalı oluyor Genişletmek için tıkla ... aynen yoksa telefon sabaha kadar müzik çalıyo sonra işin yoksa şarj et teşekkürler program için
dreamboys69' Alıntı: gece yatarken faydalı oluyor Genişletmek için tıkla ... aynen yoksa telefon sabaha kadar müzik çalıyo sonra işin yoksa şarj et teşekkürler program için
Netsky™ Üye süper yha önce kaspersky virüs taraması yapmaya ayarladım yaptıktan sonra sonra saat 02.00 da kapnıyor
süper yha önce kaspersky virüs taraması yapmaya ayarladım yaptıktan sonra sonra saat 02.00 da kapnıyor
yakaz Üye arkadaşlar bu programı kullanmak için her sefer kurmamızmı lazım. Ayarladığım saatte kapanıyo telefonu açınca devredışı kalıyo.
arkadaşlar bu programı kullanmak için her sefer kurmamızmı lazım. Ayarladığım saatte kapanıyo telefonu açınca devredışı kalıyo.