Türklerin Attığı İmzalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OGu2HaN

Üye
    Konu Sahibi
Türklerin Attığı İmzalar
Eyfel Kulesi'nin en üst katında, balkonu çevreleyen korkulukların üzerinde , "Gülü bir gün, seni her gün, gülü solana kadar, seni ölene kadar seveceğim" yazıyormuş.

- Notre Dame Kilisesi'ndeki kulenin en tepesinde, doğu tarafına bakan duvarda koca koca harflerle "T.C. EMİNE" yazısı varmış.

- Avustralya'daki ünlü Bonde Plajı'nı çevreleyen duvarın bir yerinde devasa harflerle, "Nuray, ara beni kuşum" yazıyormuş.

- İsviçre'nin Basel kentindeki en büyük kilisenin duvarında, "İbrahim Tatlıses tek tek" yazıyormuş.

- Suudi Arabistan Medine Garı'ndaki istasyonun duvarında, "Tekrar geleceğiz" yazıyormuş. Altında da, "Osmanlı" imzası varmış.

- Malum, Londra'nın Greenwich kentinden, 0 (sıfır) meridyeni geçer. Temsili olarak, duvara metalden bir çizgi çekilidir. Tam o çizginin yanında, duvarda, "Burayı da gördüm ya, artık ölsem de gam yemem!" yazıyormuş.

- Meksika'daki Maya Tapınakları'nda, en büyük piramitin bir odasının duvarına, "Ne mutlu Türküm diyene!" yazısı kazınmış.

Tepkiler: melih06628

leiche

Emekli Yönetici
bu daha önce werilmişti ama şunu söylim bunu yazmamıssın ilk burda paylasıyorum
almanya frankfurt hava limanına türksen öğün değilsen itaat et yazmıstım

türk insanı bu her yerde baskındır

kurt bey

Üye
türküm doğruyum çalışkanım.

Bizler ayrıcalıklı insanlarız.Çünkü türküz

mservank

Üye
- Suudi Arabistan Medine Garı'ndaki istasyonun duvarında, "Tekrar geleceğiz" yazıyormuş. Altında da, "Osmanlı" imzası varmış.
Bu çok güzel olmuş.

bora006

Üye

kesinlikle buna inanıyorum...

POWER

Üye
Güzeller teşekkürler

Bu Yazılanların Gerçeklik / Doğruluk Payı Ne Kadar Acaba?

neslein

Üye
güzel paylasım tesekkürler

omayra

Üye
Şaka yapıyorsunuz değil mi? Bu yazıları yazanlarla övünüyor musunuz yoksa?!yok yok şakadıırr bu kadar komik olunmaz

AKATLI

Üye
ben bi yurt dışına çıksam '''MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN ''' yazcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...