__xXx__
Üye
geçmiş olsunhertürlü msj yazarımda işte topukluyla bazen sorun oluyo
ayy topuklu demısken bikerede başıma çok pıs bı olay geldı
şimdi fii tarıhnde iş görüşmesıne ALLAH' IN unuttugu bı yere gittim karŞıda
nese hersey bıttı falan otobuse bindim otobustede muavin arkadaşım la karsılaştım nese sohbet edıyoz trafıkte baya yogun canım sıkılınca topuklarımın ustune basarım artık nekadar canım sıkıldıysa baya basmısım topuk kırıldı tabı
farkettım sonra obur topuguda kırmaya ugrastım lanet olasıca kırılmıyo delı oldum
sonra otobustun topal gıbı ındım gıttım bı duraga cıkardım ayakkabıyı topugunu kırmaya calışıyorum of ne komıktı ya hem çok utandım hemde güldüm kendime:9
benim annemn topuklarıda eski bir tahtaya saplanmıştı o da düştüKızım aşıkmısın nesinDikkat etsene nereye yazdığına.Neysede oda ölüme sebebiyet verebilir.Ben bi kere yürüyeyim derken merdivenlerden yuvarlanmıştım
ayy ebnde bir keresinde şu rögar kapakları varya o onun mazgalına sıkışmıştı
benim annemn topuklarıda eski bir tahtaya saplanmıştı o da düştü
o da güzel düşünüyorum da madem bu kadar kaza geliyor başınıza neden giyiyorsunuz
ayy ebnde bir keresinde şu rögar kapakları varya o onun mazgalına sıkışmıştı
yok alamdımaldınmı telefonu peki
iyiki almamışsın ona nasıl el sürecektin bi daha
yok alamdım
ne bilem bende sandımki o telefonu arıyorum
yok alamdım
valla yalan diil ben alır satardım
iyiki almamışsın ona nasıl el sürecektin bi daha
vallaha ben enteresan adamım herhalde o telefona trilyonlarca para vereceklerini bile bilsem el sürmem
ne bilem bende sandımki o telefonu arıyorum
----------Eklendi @ 17:09:51 ---------- Yazıldı @ 17:09:32 ----------
valla yalan diil ben alır satardım
ya bazen bööle yatak yayının yatağı yırtıp bana saplanacağını düşünüyorum ve korkuyorum nedense
haha ünide fakırdık bız böle benımbı yatagım vardı batmıstı belımeya bazen bööle yatak yayının yatağı yırtıp bana saplanacağını düşünüyorum ve korkuyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?