SAINT1 Üye Paranoya' Alıntı: Sorunun yeri burası değil ama yinede cevabı veriyim , ben 16 GB lik kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmıyor . Genişletmek için tıkla ... 2gb yetiyordu bana ama usb bellek gibi kullanmaya başladım bundan dolayı yetmiyor artık. Bizimde artırmamız lazım yavaş yavaş.
Paranoya' Alıntı: Sorunun yeri burası değil ama yinede cevabı veriyim , ben 16 GB lik kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmıyor . Genişletmek için tıkla ... 2gb yetiyordu bana ama usb bellek gibi kullanmaya başladım bundan dolayı yetmiyor artık. Bizimde artırmamız lazım yavaş yavaş.
Paranoya Üye Konu Sahibi SAINT1' Alıntı: 2gb yetiyordu bana ama usb bellek gibi kullanmaya başladım bundan dolayı yetmiyor artık. Bizimde artırmamız lazım yavaş yavaş. Genişletmek için tıkla ... Artır artır iyi olur bende şuan 8 gb lik var .
SAINT1' Alıntı: 2gb yetiyordu bana ama usb bellek gibi kullanmaya başladım bundan dolayı yetmiyor artık. Bizimde artırmamız lazım yavaş yavaş. Genişletmek için tıkla ... Artır artır iyi olur bende şuan 8 gb lik var .
Paranoya Üye Konu Sahibi eemmiirrhhaann' Alıntı: bende 3 boyutlu yarış oyunalrının çoğunu kasıyor tel sizdede aynı mı? Genişletmek için tıkla ... Java ram yükseltme var 3D oyunlar için onu yaparsan sorun kalmıyor bana PM at anlatırım sana .
eemmiirrhhaann' Alıntı: bende 3 boyutlu yarış oyunalrının çoğunu kasıyor tel sizdede aynı mı? Genişletmek için tıkla ... Java ram yükseltme var 3D oyunlar için onu yaparsan sorun kalmıyor bana PM at anlatırım sana .
eemmiirrhhaann Üye Paranoya' Alıntı: Java ram yükseltme var 3D oyunlar için onu yaparsan sorun kalmıyor bana PM at anlatırım sana . Genişletmek için tıkla ... Mesaj sayımın az olması nedeniyle PM gönderemiyorum..
Paranoya' Alıntı: Java ram yükseltme var 3D oyunlar için onu yaparsan sorun kalmıyor bana PM at anlatırım sana . Genişletmek için tıkla ... Mesaj sayımın az olması nedeniyle PM gönderemiyorum..
Paranoya Üye Konu Sahibi dogukandogrul' Alıntı: Emeğine sağlık cok işime yaradı süpersin devamını bekliyoruz ... Genişletmek için tıkla ... Devamı gelecektir .
dogukandogrul' Alıntı: Emeğine sağlık cok işime yaradı süpersin devamını bekliyoruz ... Genişletmek için tıkla ... Devamı gelecektir .
Paranoya Üye Konu Sahibi ViperRKO' Alıntı: Alayını indiriyorum hepsini hemde BULETOOTH (MUTLİPLAYER) yazmışsn bu arada dikkat Genişletmek için tıkla ... İndir indir , düzeltildi .
ViperRKO' Alıntı: Alayını indiriyorum hepsini hemde BULETOOTH (MUTLİPLAYER) yazmışsn bu arada dikkat Genişletmek için tıkla ... İndir indir , düzeltildi .
Paranoya Üye Konu Sahibi kazkas' Alıntı: Ellerine saglık.süpersin Genişletmek için tıkla ... Sağolasın .
Paranoya Üye Konu Sahibi ViperRKO' Alıntı: İndirdim hepsini. Aferim beşir Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Adnan Bey
ViperRKO Üye Online oyunlar programlar falan yokmuydu ? bluetooth oyunları var ama. internet üzerinden bi de?
Paranoya Üye Konu Sahibi punqermojo' Alıntı: Kardeşim sen bu işi biliyorsun bende böle bir arşiv hazırlıycam ama kim bilir ne zman Genişletmek için tıkla ... Hazırla hazırla , millet faydalansın .
punqermojo' Alıntı: Kardeşim sen bu işi biliyorsun bende böle bir arşiv hazırlıycam ama kim bilir ne zman Genişletmek için tıkla ... Hazırla hazırla , millet faydalansın .
Paranoya Üye Konu Sahibi quazer' Alıntı: Teşekkürler Çok süper olmuş. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim , saol .
ViperRKO Üye Paranoya' Alıntı: Hazırla hazırla , millet faydalansın . Genişletmek için tıkla ... Artist.