Paranoya Üye Konu Sahibi kübbb' Alıntı: bnm tel s5603 bana virus tarama we tema atarmısınız lutfennnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... s5603 java tabanlı olduğu için virüs girmesi imkansız . s5603 tema desteklemiyor malesef
kübbb' Alıntı: bnm tel s5603 bana virus tarama we tema atarmısınız lutfennnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... s5603 java tabanlı olduğu için virüs girmesi imkansız . s5603 tema desteklemiyor malesef
wolvarine5 Üye Çok sağlam olmuş paranoya,çok saol..Bu uygulamaların hepsini wave dede kullanabilirmiyim acaba..yada neleri kullanabilirim..??
Çok sağlam olmuş paranoya,çok saol..Bu uygulamaların hepsini wave dede kullanabilirmiyim acaba..yada neleri kullanabilirim..??
Paranoya Üye Konu Sahibi wolvarine5' Alıntı: Çok sağlam olmuş paranoya,çok saol..Bu uygulamaların hepsini wave dede kullanabilirmiyim acaba..yada neleri kullanabilirim..?? Genişletmek için tıkla ... Rica ederim . Bu uygulamaların hiçbirini Wawede kullanamazsın çünkü Wawenin işletim sistemi Bada o yüzden olmaz malef .
wolvarine5' Alıntı: Çok sağlam olmuş paranoya,çok saol..Bu uygulamaların hepsini wave dede kullanabilirmiyim acaba..yada neleri kullanabilirim..?? Genişletmek için tıkla ... Rica ederim . Bu uygulamaların hiçbirini Wawede kullanamazsın çünkü Wawenin işletim sistemi Bada o yüzden olmaz malef .
Paranoya Üye Konu Sahibi halil09' Alıntı: eline sağlık Genişletmek için tıkla ... saol . --------------- Ekleme --------------- wolvarine5' Alıntı: peki wave için oyun bulamazmıyım yada nereden bulabilirim..?? Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum , pek bi bilgim yok . senin icin bulmaya calisirim
halil09' Alıntı: eline sağlık Genişletmek için tıkla ... saol . --------------- Ekleme --------------- wolvarine5' Alıntı: peki wave için oyun bulamazmıyım yada nereden bulabilirim..?? Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum , pek bi bilgim yok . senin icin bulmaya calisirim
Paranoya Üye Konu Sahibi lordzatorix' Alıntı: Saol kardeş bu arada ALLAH(c.c) namazını kabul etsin Genişletmek için tıkla ...
batuhan TEMEL Üye wavede calısır diye bazılarını indirdim aynı büyük bir arşivide wave icin istiyoruz..eline saglık wave arsivini bekliyoruz unutma
wavede calısır diye bazılarını indirdim aynı büyük bir arşivide wave icin istiyoruz..eline saglık wave arsivini bekliyoruz unutma
Paranoya Üye Konu Sahibi wolvarine5' Alıntı: evet Paranoya,bunu ancak sen başarabilirsin Genişletmek için tıkla ... .
ghost841 Üye samsung star ne bilmiyom ama çok uğraştın die teşekkür butonuna bastım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
samsung star ne bilmiyom ama çok uğraştın die teşekkür butonuna bastım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Paranoya Üye Konu Sahibi ghost841' Alıntı: samsung star ne bilmiyom ama çok uğraştın die teşekkür butonuna bastım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sağolasın . Hakkaten uğraştım
ghost841' Alıntı: samsung star ne bilmiyom ama çok uğraştın die teşekkür butonuna bastım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sağolasın . Hakkaten uğraştım
Paranoya Üye Konu Sahibi by-pass' Alıntı: Ellerine saglık süper arşiv saolun varolun Genişletmek için tıkla ... Sağolasın
Paranoya Üye Konu Sahibi by-pass' Alıntı: Kac gba kadar alıyor hafıza kartı bı yerde 8 bı yerde 16 gb yazıyor Genişletmek için tıkla ... Sorunun yeri burası değil ama yinede cevabı veriyim , ben 16 GB lik kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmıyor .
by-pass' Alıntı: Kac gba kadar alıyor hafıza kartı bı yerde 8 bı yerde 16 gb yazıyor Genişletmek için tıkla ... Sorunun yeri burası değil ama yinede cevabı veriyim , ben 16 GB lik kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmıyor .