AndroidciMünir Üye Hepsini indirdim yükledim telefonuma bi' 50 tanesini S5620'dede çalışır oyunlar ama 3'lü duvar kağıtları star'a özeldir Sağol paylaşım için
Hepsini indirdim yükledim telefonuma bi' 50 tanesini S5620'dede çalışır oyunlar ama 3'lü duvar kağıtları star'a özeldir Sağol paylaşım için
Paranoya Üye Konu Sahibi rica ederim arkadaşlar. Parola soran arkadaşlar konuyu düzgün inceleselerdi parolayı görürdü
Paranoya Üye Konu Sahibi CRYSTAL40' Alıntı: eline sağlık Paranoya arşiv çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... rica ederim dostum, sağolasın.
CRYSTAL40' Alıntı: eline sağlık Paranoya arşiv çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... rica ederim dostum, sağolasın.
Paranoya Üye Konu Sahibi CyroN' Alıntı: Çok güzel gele sensörlü silah oyunu var 10 numara Genişletmek için tıkla ... evet silah oyunu harika , rica ederim
CyroN' Alıntı: Çok güzel gele sensörlü silah oyunu var 10 numara Genişletmek için tıkla ... evet silah oyunu harika , rica ederim
paki96 Üye Paranoya Kardeş elinde varsa samsung star 2 icin shotgun yada benzeri bir oyun bulabilirmisin simdiden
Paranoya Kardeş elinde varsa samsung star 2 icin shotgun yada benzeri bir oyun bulabilirmisin simdiden
Paranoya Üye Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: eski starım şenlendi - bu arada stardroidi nasıl kurarım? Genişletmek için tıkla ... rica ederim, bende kurmadım daha androidi tamamen bitsin proje öyle deneyeceğim
veyseloglu' Alıntı: eski starım şenlendi - bu arada stardroidi nasıl kurarım? Genişletmek için tıkla ... rica ederim, bende kurmadım daha androidi tamamen bitsin proje öyle deneyeceğim
salih.ulu Üye sen nasıl bişeysin ne aradıysam kerşey burda sağol - - - Eklendi - - - ben ,hani telefondaki klavye varya onu kaldırmak için not defterini açamıyorum nasıl açılır yardım edin
sen nasıl bişeysin ne aradıysam kerşey burda sağol - - - Eklendi - - - ben ,hani telefondaki klavye varya onu kaldırmak için not defterini açamıyorum nasıl açılır yardım edin