Türkiyenin En Büyük Samsung Star Arşivi # 16 Ağustos 2012 # Son Güncelleme# ( Upload Yenilendi )

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
altta slower download yazıyor ona tıkla bi resim gelecek o resimdeki kodları resmin altındaki boşluğa gir 35 saniye bekle download linki geliyor

--------------- Ekleme ---------------

ya bise soracam hareket sensörlü oyunlar telefonu hareket ettirerek oynanıo demi ????
evet .

BULETOOTH (MUTLİPLAYER) OYUNLAR :

acılmıyor

manyet

Üye
teşekkürler eline sağlık

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim , sağolasın .

bubu60

Üye
arkadaslar kımse kımseden sayfa calmasın cok ayıp bısey ben daha yenı uye oldum bunları gorunce vazgececem uyelıkten sıte sahıbı bunları okumuyomu hayırlı gunlerr..

deno21

Üye
Sağol işime yaradı

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim , arkadaşlar .

keşke oyunların tamamını birleştirip öle paylaşsaydın kardeş böle zor oluo indirmesi

DouHa

Üye
çok saol bütün hepsi süper helal olsun bizi uğraştırmadığın için

çok kingsin abi bütün oyunları indiriom valla

sitting

Üye
Hocam birde hepsini komple tek dosya olarak upload edebilme şansın varsa iyi olur

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
dostum toplamda 1 gb yi geçiyor , benimde sadece fileservede premium hesabım var fileserve 1 gb lik dosya uploadını kabul etmiyor he şuda var premium hesaptan upload etmeseydim çok yavaş indirirdiniz

Riri

Üye
3d oyun derken neyi kast ettiniz anlayamadım.indirdim,fifa 2006'yı attım başarılı bir şekilde yüklendi bastığımda java'nın loading ekranı geliyor,bir süre sonra direk oyunların olduğu klasöre dönüyor.acaba ekstradan bir şey mi yapmak lazım?

not:telefon samsung star gt-s5233a.

ekiosi35

Üye
bluetooth oyunları ne bole sacma sapan yataylarda herkesde bulunanlar ama genede saol

aga 4sharedde ındıremıyom yatayları sanıye doluyor her seferınde artıyor bırde kabul etmıyor ındıremıyom yrdm

aga ne zmn olcak bu yeni linkler