thenfouz Üye yha arkdaşlar ben dokunmatik yatay oyunlar linkine tıklıom ama sayfa görüntülenemio dior :S ??
mask1998 Üye sağol çok güzel hazırlamışsın işime yaradı ama programların bazılarında hata var --------------- Ekleme --------------- sağol çok güzel hazırlamışsın işime yaradı ama programların bazılarında hata var +1
sağol çok güzel hazırlamışsın işime yaradı ama programların bazılarında hata var --------------- Ekleme --------------- sağol çok güzel hazırlamışsın işime yaradı ama programların bazılarında hata var +1
alkanco Üye çok ii çk gzl çk saol ama yatay hareket sensörü olan oyunların download sitesinde sorun var ve l-r arasında 2 tane part 3 var ikisini de mi indircez yoksa hmn 5 e mi geçcez ?? --------------- Ekleme --------------- ama çk işime yarıo çk saol
çok ii çk gzl çk saol ama yatay hareket sensörü olan oyunların download sitesinde sorun var ve l-r arasında 2 tane part 3 var ikisini de mi indircez yoksa hmn 5 e mi geçcez ?? --------------- Ekleme --------------- ama çk işime yarıo çk saol
Paranoya Üye Konu Sahibi kusura bakma kardeş yanlış olmuş Part 3 lerin ikiside ayrı yanlışlıkla 2 tane part 3 linki koymuşum , hemen düzelttim
kusura bakma kardeş yanlış olmuş Part 3 lerin ikiside ayrı yanlışlıkla 2 tane part 3 linki koymuşum , hemen düzelttim
zekirix26 Üye yha madem bize bunları veriyorsunuz şifre koymuşsunuz hareket sensörlü oyunlara bu ne biçim şey dir