Türkiyenin En Büyük Samsung Star Arşivi # 16 Ağustos 2012 # Son Güncelleme# ( Upload Yenilendi )

bok32

Üye
çok teşekkürler s5233 me oyun arıyordum yatay ekran bildiklerim ve bende olanlar brotherhood,splinter cell conviction,prince of persia forggotten sands, avatar(james cameron's).Yeni olduğum için +rep nasıl vereceğim bilmiyorum ama öğrendiğimde ilk sana vereceğim tekrar teşekkürler

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
burda rep sistemi yok Teşekkür butonuna basmanız yeterli

bigcats

Üye
teşekkurler emeğine sağlık

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim , sağolasın .

Kefelon

Üye
süper saolasın senden istek iphone temesı varmış starın herkesde gördüm onuda bulabilirsen .ok hayra geçer....

#swq

Üye
eline sağlık

ihs0707

Üye
walla ne büyük hayır işledin bi bilsen

süper paylaşım emeğe,ellere,kollara sağlık... çok güzel olmuş

eline emeğine sağlık emre kardeş.....ama, arşivi parça parça indirmek çok zaman ve zahmet alacak. Bunları toplu olarak tek seferde indirmeyi de ayarlasana. Bence çok daha makbule geçer. Şimdiden teşekkür.

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
toplamda 500 MB civarı dosya boyutu var yani onları tek seferde upload etmekte zor indirmekte zor .

ok..

--------------- Ekleme ---------------

Bende samsung star S5233W Wifi var ama hareket sensörlü oyunların"Jad.Uzantılı olduğundan" hiçbirini açmadı... "Jar" dosyası olması gerekiyor.

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
.jad uzantılı dosyalar oyun değil sadece .jar uzantışı dosyanın yanında gelir ve .jar 'ın yüklenmesini sağlar .

saol vallla ben bunların 1 tanesini bile bulamazdım

teşekkürler kardeş telefonun siparişini yeni verdim gelmeden indirmeye başladım dosyaları görüşlerimi sonra bildireceğim

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeş telefonun siparişini yeni verdim gelmeden indirmeye başladım dosyaları görüşlerimi sonra bildireceğim

Rica ederim , telefon eline ulaştıktan sonra her türlü soru ve sorunlarını bildirebilirsin . .İyi günler.

guneyy

Üye
Eyw. Saolasın kardes işime yaradı .