<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye TuRkiShCowboy ve rock dinleyenlere gif. Evet arkadaşlar TuRkiShCowboy ve rock dinleyen arkadaşlara gif . ister imzaya koyun ıster avatar yapın buyrun... Yorumlarınızı bekliyorum.
Evet arkadaşlar TuRkiShCowboy ve rock dinleyen arkadaşlara gif . ister imzaya koyun ıster avatar yapın buyrun... Yorumlarınızı bekliyorum.
Catty Emekli Yönetici Ölümüne Freddie Mercury bence rock dinleyenler bu kişiyi bilmeleri lazım , çünkü Dünya çapında 70 milyonun üzerinde albüm satışı yapmıştır ve ünlü şarkıları olimpiyatlarda çalınır Örn ; We Will Rock You Örn ; We Are The Champion Örn ; The Show Must Go On !
Ölümüne Freddie Mercury bence rock dinleyenler bu kişiyi bilmeleri lazım , çünkü Dünya çapında 70 milyonun üzerinde albüm satışı yapmıştır ve ünlü şarkıları olimpiyatlarda çalınır Örn ; We Will Rock You Örn ; We Are The Champion Örn ; The Show Must Go On !
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Catty' Alıntı: Ölümüne Freddie Mercury bence rock dinleyenler bu kişiyi bilmeleri lazım , çünkü Dünya çapında 70 milyonun üzerinde albüm satışı yapmıştır ve ünlü şarkıları olimpiyatlarda çalınır Örn ; We Will Rock You Örn ; We Are The Champion Örn ; The Show Must Go On ! Genişletmek için tıkla ... bu şarkılar Freddie Murcury'nın mıymış. ilginçç teşekkurler
Catty' Alıntı: Ölümüne Freddie Mercury bence rock dinleyenler bu kişiyi bilmeleri lazım , çünkü Dünya çapında 70 milyonun üzerinde albüm satışı yapmıştır ve ünlü şarkıları olimpiyatlarda çalınır Örn ; We Will Rock You Örn ; We Are The Champion Örn ; The Show Must Go On ! Genişletmek için tıkla ... bu şarkılar Freddie Murcury'nın mıymış. ilginçç teşekkurler
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Çok teşekkürler bulut kardeşim ... Avatar ve imza kullanmıyorum ama emeğine sağlık ...
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Çok teşekkürler bulut kardeşim ... Avatar ve imza kullanmıyorum ama emeğine sağlık ... Genişletmek için tıkla ... teşekkurler Catty' Alıntı: Allright Cnm Genişletmek için tıkla ... hee tamam
TuRkiShCowboy' Alıntı: Çok teşekkürler bulut kardeşim ... Avatar ve imza kullanmıyorum ama emeğine sağlık ... Genişletmek için tıkla ... teşekkurler Catty' Alıntı: Allright Cnm Genişletmek için tıkla ... hee tamam
Catty Emekli Yönetici Cnm benim ben Türkçhe , Mevhlüt demiyorum ki , ben ingilizceyide türkçeyide tam eksikzi konuşmak için çaba gösteririm Karıştırma yani
Cnm benim ben Türkçhe , Mevhlüt demiyorum ki , ben ingilizceyide türkçeyide tam eksikzi konuşmak için çaba gösteririm Karıştırma yani
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Catty' Alıntı: Cnm benim ben Türkçhe , Mevhlüt demiyorum ki , ben ingilizceyide türkçeyide tam eksikzi konuşmak için çaba gösteririm Karıştırma yani Genişletmek için tıkla ... tamam yaw kızma
Catty' Alıntı: Cnm benim ben Türkçhe , Mevhlüt demiyorum ki , ben ingilizceyide türkçeyide tam eksikzi konuşmak için çaba gösteririm Karıştırma yani Genişletmek için tıkla ... tamam yaw kızma
Catty Emekli Yönetici dejavu53' Alıntı: bu arada Freddie Mercury 'nin ölüm yıldönümü bugün Genişletmek için tıkla ... Evet bugün umarım tanıdığım birisisin , bende Rizedeyim şu an
dejavu53' Alıntı: bu arada Freddie Mercury 'nin ölüm yıldönümü bugün Genişletmek için tıkla ... Evet bugün umarım tanıdığım birisisin , bende Rizedeyim şu an
Catty Emekli Yönetici dejavu53' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- demek öyle neresinden ? Genişletmek için tıkla ... Merkez canım , nerde olacam Ama ardeşenı hareketli gençlik olduğu için seviyorum özele gel istersen tanisalm.
dejavu53' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- demek öyle neresinden ? Genişletmek için tıkla ... Merkez canım , nerde olacam Ama ardeşenı hareketli gençlik olduğu için seviyorum özele gel istersen tanisalm.
Catty Emekli Yönetici dejavu53' Alıntı: ardeşen muttafidenim Genişletmek için tıkla ... sanki tanıyorum seni ya bir arkadaşımın erkek arkadaşının ismini taşıyorsun hemde ardeşenden
dejavu53' Alıntı: ardeşen muttafidenim Genişletmek için tıkla ... sanki tanıyorum seni ya bir arkadaşımın erkek arkadaşının ismini taşıyorsun hemde ardeşenden