Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: Hacı sen de kitlesene konuyu Genişletmek için tıkla ...
kol@j Üye maxicep yöneticilerinin değerlendirmelerine itimadım zaten vardı bu kararla birkez daha tasdik ettik... enes' le birlikte bu kararı alan yöneticilerimizi de tebrik ediyorum... --------------- Ekleme --------------- "Konu dışı"ndan uzak durma zamanı geldi mi acaba? iş başka arkadaşlık başka muhabbetine dönmesin
maxicep yöneticilerinin değerlendirmelerine itimadım zaten vardı bu kararla birkez daha tasdik ettik... enes' le birlikte bu kararı alan yöneticilerimizi de tebrik ediyorum... --------------- Ekleme --------------- "Konu dışı"ndan uzak durma zamanı geldi mi acaba? iş başka arkadaşlık başka muhabbetine dönmesin
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Hacı sen de kitlesene konuyu Genişletmek için tıkla ... Bu kadar tebrik yeter, dağılın kilitliyoruz kolaj06' Alıntı: maxicep yöneticilerinin değerlendirmelerine itimadım zaten vardı bu kararla birkez daha tasdik ettik... enes' le birlikte bu kararı alan yöneticilerimizi de tebrik ediyorum... --------------- Ekleme --------------- "Konu dışı"ndan uzak durma zamanı geldi mi acaba? iş başka arkadaşlık başka muhabbetine dönmesin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, eşit bir şekilde yönetilecek Vaatlerde bulunmak istemiyorum, zamanla her şey görülmüş olacak
Anıl Umut' Alıntı: Hacı sen de kitlesene konuyu Genişletmek için tıkla ... Bu kadar tebrik yeter, dağılın kilitliyoruz kolaj06' Alıntı: maxicep yöneticilerinin değerlendirmelerine itimadım zaten vardı bu kararla birkez daha tasdik ettik... enes' le birlikte bu kararı alan yöneticilerimizi de tebrik ediyorum... --------------- Ekleme --------------- "Konu dışı"ndan uzak durma zamanı geldi mi acaba? iş başka arkadaşlık başka muhabbetine dönmesin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, eşit bir şekilde yönetilecek Vaatlerde bulunmak istemiyorum, zamanla her şey görülmüş olacak
Aziz™ Üye özelden ettik ama konudada etmek lazım.. yeni görevinde başarılar dilerim Enes görevini layıkıyla yapacağına eminim..
özelden ettik ama konudada etmek lazım.. yeni görevinde başarılar dilerim Enes görevini layıkıyla yapacağına eminim..
Eisoptrofobik Üye Revengeful' Alıntı: Senide admin yapacaklarmis Genişletmek için tıkla ... Yok modluk yeter bana ama adminliğe de hayır demem
Revengeful' Alıntı: Senide admin yapacaklarmis Genişletmek için tıkla ... Yok modluk yeter bana ama adminliğe de hayır demem
Toffee Üye Aziz™;2713687' Alıntı: özelden ettik ama konudada etmek lazım.. yeni görevinde başarılar dilerim Enes görevini layıkıyla yapacağına eminim.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum..
Aziz™;2713687' Alıntı: özelden ettik ama konudada etmek lazım.. yeni görevinde başarılar dilerim Enes görevini layıkıyla yapacağına eminim.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum..