>Turkcell'den 25 KONTORE 10MB GPRS !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aLLbiNo

Üye
    Konu Sahibi
>Turkcell'den 25 KONTORE 10MB GPRS !!
Cepten interneti doya doya gezmesi sadece 2,5 YTL

gnçtrkcll'li, şimdi cepten internete girmenin tam zamanı! 10MB'lık internet kullanımı kulübünden sana özel 70 YTL yerine sadece 2,5 YTL.

"gnc cepten" yaz 2388 'e yolla; cep internetinde özgürce hareket etmenin tadına var! Turkcell Faturalı hattın varsa 2,5 YTL'ye; HazırKart'lıysan sadece 25 kontöre 10MB'lık kullanım hakkı al; sevdiğin WAP ve internet sitelerini cep telefonundan doyasıya gez. İster cebine resim, duvar kağıdı, mini video klip, oyun, melodi, e-posta'larını indir istersende internetteki favori sitelerini ( google.com, yahoo.com , bilyoner.com, mynet.com.tr, milliyet.com.tr) cebindende takip et!

Unutma!

10 MB kullanım hakkını cep telefonundan, turkcell wap apn'i (cepten internet) kullanarak yapacağın erişimlerde kullanabilirsin. Bunun dışında yapacağın erişimler Cebinden Internet Paketi kapsamına girmemektedir.

10mb 25 knt verecegime 100 mb 30 knt veririm daha iyi degilmi??

hem bedede 100 mb int paketi kodu var 25 kntre satıorum almak isteyenler profilime msj bıraksın yada

carnewam21@hotmail.com u eklesinler konuşalım

ilo53

Üye
bende 25 kntr wermem buna

elimde 5 adet 100 mb int paketi bulunmaktadır almak isteyen arkadaşlar bana özel msj atsın yada projilime msj atsın yada carnewam21@hotmail.com u eklesin..

tanesi 25 kntre satıorumm..

Kimse almaz paket bende epeyi birikmişti sildim hepsini

aLLbiNo

Üye
    Konu Sahibi
Bncede Almazzz

alan varr

şimdiden kaç tane sipariş var

pazar günü 3 4 tane satacam

Mehmet

Emekli Yönetici
Saçma

25 kontore 10mb değilde 10 gb olsyadı o zaman bomba olurdu hatta dinamit neyse merak etme dostum saf çoktur

desenize şu 30 Kontorluk kampanya kalksın saflar çoğalcak şahsen alırım ben çunku 1 aylık sanırım bitTimi al gunluk eklensin ustune mb

Bana aylık 100mb yetmiyo haftalık 20 kontord 50 mb kullanıyorum :a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...