SkyLaBTR Üye bulutsuzgece' Alıntı: Bu arada Lumia 920'nin de 360 derecesini eklemişler. Beyaz Lumia 920 açılıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... mobilim. 8x teki gibi bi hava yoktur umarım
bulutsuzgece' Alıntı: Bu arada Lumia 920'nin de 360 derecesini eklemişler. Beyaz Lumia 920 açılıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... mobilim. 8x teki gibi bi hava yoktur umarım
SkyLaBTR Üye bulutsuzgece' Alıntı: Bu arada Lumia 920'nin de 360 derecesini eklemişler. Beyaz Lumia 920 açılıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... mobilim. 8x teki gibi bi hava yoktur umarım
bulutsuzgece' Alıntı: Bu arada Lumia 920'nin de 360 derecesini eklemişler. Beyaz Lumia 920 açılıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... mobilim. 8x teki gibi bi hava yoktur umarım
MrCommanDTr Emekli Yönetici SkyLaBTR' Alıntı: mobilim. 8x teki gibi bi hava yoktur umarım Genişletmek için tıkla ... yok yok hiç sıkıntı yok
SkyLaBTR' Alıntı: mobilim. 8x teki gibi bi hava yoktur umarım Genişletmek için tıkla ... yok yok hiç sıkıntı yok
SkyLaBTR Üye MrCommanDTr' Alıntı: yok yok hiç sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... bu t9 un mantığını ben yaa... Hata yerine hava yazmışım
MrCommanDTr' Alıntı: yok yok hiç sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... bu t9 un mantığını ben yaa... Hata yerine hava yazmışım
MrCommanDTr Emekli Yönetici SkyLaBTR' Alıntı: bu t9 un mantığını ben yaa... Hata yerine hava yazmışım Genişletmek için tıkla ... hava da oturdu aslında cümlede anlam kayması olmadı
SkyLaBTR' Alıntı: bu t9 un mantığını ben yaa... Hata yerine hava yazmışım Genişletmek için tıkla ... hava da oturdu aslında cümlede anlam kayması olmadı