Turkcell Ücretsiz İnternet Kullanabilme

Konu Sahibi
Turkcell Ücretsiz İnternet Kullanabilme
Arkadaşlar ben denemedim ama birkaç arkadaşım denemiş olmuş. (Hattım Vodafone o yüzden deneyemedim)

Şimdi telefonunu al eline 2G yaz 3388 e gönder gelen mesajlar sonucunda 3G yaz 2222 ye gönder ve 30 dk icinde gelen cevap: 24 saat içinde kullanabileceğiniz 30 dk ve 100 mb internet paketi hediye.

(24 saatte bir tekrarlanabilir.)

(3G Aboneliğiniz zaten var diyorsa 3G aboneliğini iptal edip tekrar deniyoruz.)

D.N: Daha önce verildiyse özür dilerim. Duyunca bilgilendireyim istedim...

İyi Forumlar!

şöyle konular açılmasa da sessiz sessiz işlese şöyle şeyler.Bu açıkça göründüğü gibi bir sistem açığıdır.

Konu Sahibi
Arkadaşlar ben denemedim ama birkaç arkadaşım denemiş olmuş. (Hattım Vodafone o yüzden deneyemedim)

Şimdi telefonunu al eline 2G yaz 3388 e gönder gelen mesajlar sonucunda 3G yaz 2222 ye gönder ve 30 dk icinde gelen cevap: 24 saat içinde kullanabileceğiniz 30 dk ve 100 mb internet paketi hediye.

(24 saatte bir tekrarlanabilir.)

(3G Aboneliğiniz zaten var diyorsa 3G aboneliğini iptal edip tekrar deniyoruz.)

D.N: Daha önce verildiyse özür dilerim. Duyunca bilgilendireyim istedim... (Konu Turkcell Genel Bilgiler Bölümünde de Mevcut Ancak Herkesin Orada Görmesi Mümkün Değil Sizlerinde Faydalanabilmesi için Birde Buraya Açtım.)

İyi Forumlar!

Konu Sahibi
Eğer açığın farkedileceği düşünülüyorsa Adminler konuyu silebilir tabii ki ama ben bu konuyu açarken insanlarında faydalanmasını istedim. Eğer sorun teşkil ediyorsa bundan sonra ki gelecek mesajlara göre yorumun içeriğini silebilirim. Sizlerin yorumlarına göre değişir. Ancak Adminlerde sorun görüyorsa kendileri konuyu direk silebilir...

İyi Forumlar!

uraki

Üye
güzel bir yöntem denemek lazım

ress01

Üye
hehehehe saolasın kardes bunu öğrendiğim iyi oldu

daha önce bi yerde yine okumuştum bunu yinede teşekkürler

1 keremi oluyor cevap=evet sanırsam

Konu Sahibi
Çevremde 6-7 Kişi uyguluyor sürekli yaptıklarını söylediler...

İyi Forumlar!

asigsasi

Üye
sadece bir kere oluyor konu 2 yere açılmış

asigsasi

Üye
aynı konuyu 2 ayrı yere niye açtın ve bu konu daha önceden vardı araştırıp öyle konu açın

hoho_cc

Üye
24 saatte bir tekrarlanmıyor maalesef kaç defa denedim ama yine de teşekkürler paylaşım için

Konu Sahibi
aynı konuyu 2 ayrı yere niye açtın ve bu konu daha önceden vardı araştırıp öyle konu açın

2. Konuda Neden böyle bir gereksinim duyduğumu açıklamıştım...

----------Eklendi @ 16:16:21 ---------- Yazıldı @ 16:15:45 ----------

24 saatte bir tekrarlanmıyor maalesef kaç defa denedim ama yine de teşekkürler paylaşım için

Yapan arkadaşlar bana olduğunu söylediği için öyle yazdım ama tekrar sorucam ona göre içeriği değiştiririm. Üzgünüm...

İyi Forumlar!

Joker.

Üye
Türkcel 3G hoşgeldinz diyen mms geldi sonramı gelicek 30 dk .ve 100 mb internet

bende denedım mms geldi aynen. Belki sonra gelir

Joker.

Üye
30 dk konuşma 100 mb internet vee mobil tv geliyor

mesaj gelmedı. Ama nete gırdım şimdi. Yanı gondermısler 100 mb .tesekkurler

----------Eklendi @ 10:07:26 ---------- Yazıldı @ 10:04:53 ----------

mobıl tv nasıl kullancaz