Bencede çoğu telefona göre daha iyi ama turkcell acaba kaç tane güncelleme verir ? birde turkcell uygulamaları telefon ile yüklü geliyor hem dahili hafıza'da yer kaplayıp hemde telefonu yavaşlatmazmı ?
bu turkcell ne biçim bir firma ya t40'a türk malı diyor ama sadece tasarımı türk tasarımı oluyor ya iphone dışında her telefon markası çin malı olmuş zte ile falan üreteceğine tofaş gibi türkiyede bir fabrika kur üret türk malı telefonları hem gurur duyalım bak türk malı diye !
bu turkcell ne biçim bir firma ya t40'a türk malı diyor ama sadece tasarımı türk tasarımı oluyor ya iphone dışında her telefon markası çin malı olmuş zte ile falan üreteceğine tofaş gibi türkiyede bir fabrika kur üret türk malı telefonları hem gurur duyalım bak türk malı diye !
Çünkü reklamı bir şekilde yapmaları lazım onlar da bu yolu seçmiş. Ayrıca hiç bir firmadan Çin'deki fiyatlara rağmen tamamen yerli cihaz bekleme, bunu Vestel dahi yapmıyorsa kimse yapmaz.
Turkcell hiçbir telefonuna güncelleme vermedi ki. T40 hala 4.1 firmalar 4.4 e geçiyor t10, maxiplus 5 hiç birinde ben ne gördüm ne duydum. Ama kendi içinde sistem iyileştirmeleri veriyor. Örnek t40 a 3-4 kere verdi. Küçük guncellemelerdi genelde ama. Ama android 4.5 çıkarsa t50 ye verir mi bilinmez. Depolama alanı hikaye root yaparsın gider. Garantilik olursa işletim sistemini baştan yükler ama 699₺ ye kaçmaz
Bencede çoğu telefona göre daha iyi ama turkcell acaba kaç tane güncelleme verir ? birde turkcell uygulamaları telefon ile yüklü geliyor hem dahili hafıza'da yer kaplayıp hemde telefonu yavaşlatmazmı ?