Turkcell T20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Turkcell T20
Beyler bende 5800 vardı. Onu sattım.
Şuan bi android tel almak istiyorum.
Benim bütçeme en yakın ve en yüksek performanslı araştırdığım kadarıyla t20.
Ama bi sorum olacak.
Mesela Vodafone 945 gibi update durmasi gibi bi sorun olur mu(Bildiğim kadarıyla 945 e güncelleme gelmeyecek artık.).
Yani önü açık mı onu merak ediyorum.
Bi de kullanan arkaaşlar görüşlerini aktarabilir mi? Şimdiden yorum yapan herkeze teşekkürler.

enaa_881

Üye
kardeş onun yerine ideos X5 al daha performanslı ve daha iyi bi telefon gerçi ne kadar para verebileceğini bilmiyorum ama fiyatları yakın heralde

Konu Sahibi
kardeş onun yerine ideos X5 al daha performanslı ve daha iyi bi telefon gerçi ne kadar para verebileceğini bilmiyorum ama fiyatları yakın heralde

ya x5 in ikinci ellerine 500 den aşağı demiyolar. benim bütçe kaldırmaz onu :S

Vodafone 945 oneririm. O fiyata alacagin baska bir cihaz da olsa gingerbread ustunu calistirmasini bekleme. İleriye donuk bisey olsun istiyorsan butcen de daha fazla olmali.

alonsof1

Üye
T20 sistem olarak ileriye dönük değil, ancak 1 sene daha android güncellemesi alabilir.işlemci ve ram performansı düşük, oyun oynaman da zor.

t20'den öyle yüksek bir performans bekleme. kamera çekimi ve kulaklık sesi performansı yeterli değil. hd video ve oyunları çalıştırmaz. ara ara format atıp telefonu sıfırlarsan pek takılma vb sorunla karşılaşmazsın. ekran boyutu, çözünürlüğü ve dokunmatiği tatmin edici düzeyde. t20 fiyatına sanırım daha üst bir telefon alman zordur. yükleyebileceğin uygulama sayısı bol. android deneyimim olsun diyorsan t20 alabilirsin. ama dediğim gibi yüksek performans bekleme t20'den.

Konu Sahibi
Vodafone 945 oneririm. O fiyata alacagin baska bir cihaz da olsa gingerbread ustunu calistirmasini bekleme. İleriye donuk bisey olsun istiyorsan butcen de daha fazla olmali.

yorumun için teşekkürler. ama 945 bildiğim kadarıyla 2.1 ve ya 2.2 kullanıyo. benim kullanan arkadaşlarda memnun değildi o yüzden çok sıcak bakmadım.

T20 sistem olarak ileriye dönük değil, ancak 1 sene daha android güncellemesi alabilir.işlemci ve ram performansı düşük, oyun oynaman da zor.

ya zaten şuan çok kötü bi tel değil. çevremde kullananlar var. gingerbread yeter diye düşünüyorum ben t20 için.

açıklaman için teşekkürler. ya zaten profesyonel bir kullanıcı değilim. içine biraz uygulama biraz oyun atsam yeter. intertte takılmalar olmazsa bana yeter gibi görüyorum.

galaxy gio düşünürmüydün ? T20 de 600 mhz işlemci gioda 800 mhz işlemci var ekran çözünürlükleri aynı ama ram 278 mb ikisi arasında işlemcimi rammi dersen bende bilmiyorum ama gio yu alan pişman olmuyor

Konu Sahibi

ekran çözünürlüklerini bilmiyorum ama t20 3.5 gio 3.2 inç. bu arada hangisinin ram i 278?

kardeş bütçen varsa t20 al o kadar yok diyosan 945 vf al.iki telefonda var kullanıyorum ikiside harika çalışıyo.siteden rom indirip kurdum telefonda yapamayacagın şey cok azaldı sınırlar kalktı neredeyse diyorum.kim ne derse desin 2.1 de olsa milletin palavrasına bakma bir kaç değişiklikle super cihazın olur.elbette eksiklikler olacaktır ama hangi cihaz firması en muhteşem telefonu yaratıyorki ???

ekran çözünürlüklerini bilmiyorum ama t20 3.5 gio 3.2 inç. bu arada hangisinin ram i 278?
Gio da 278 mb ram 0.3 inc okadar fark yaratırmı senin için ? küçük olmasıda bi yandan iyi daha net olur kamerası kötü gio nun ama lg camera programıyla gayat güzel iş yapıyo yine söyliyim 800 mhz işlemcisi var

Konu Sahibi

yorumun için teşekkürler. şuan gio ile t20 arasında kaldım.

peki gio nun dokunmatiği t20 e göre nasıl?

cortex47

Üye
500'ün altındaki android'leri önermezdim ben olsam :S

T20 gerçekten fiyatına göre harika bir telefon.Telefonu 718 Mhz'e OC ettim,şahane oldu.Sende git T20 al turkcell romunu değiştir o zaman telefon işe yarıyor.Galiba t20 ye 1 adet daha güncelleme gelicekmiş diye duydum.

Konu Sahibi
500'ün altındaki android'leri önermezdim ben olsam :S

symbian mı alıyım daha yeni 5800 satmışım :S

dokunmatiği çok hassas gio nun internetten bakabilirsin 800 hmz işlemcisiyle menü geçişlerinde hiç takılma olmaz

şuan yakın duruyo t20den daha sıcak bakmaya başladım. araştırıyorum halen. ama video inceleme bulamadım ya doğru düzgün :S

T20 gerçekten fiyatına göre harika bir telefon.Telefonu 718 Mhz'e OC ettim,şahane oldu.Sende git T20 al turkcell romunu değiştir o zaman telefon işe yarıyor.Galiba t20 ye 1 adet daha güncelleme gelicekmiş diye duydum.

t20 güzel telefon ya çevremde kullananlar var. eğer gio alamazsam t20 alacam.

youtubede var video incelemeler quadrant sonuçları ingilizce ama yinede telefon hakkında bi görüşün olur arkadaş overclockla 728 mhz yapmış ama gioda zaten 800 mhz onada overclock yapabilirsin 900 + olucaktır güncelleme konusundada galaxy aceye IceCream versiyou gelicekmiş gioda aynı telefon donanım olarak ace ile onada gelir

cortex47

Üye
symbian mı alıyım daha yeni 5800 satmışım :S

E tabi, bi symbian^3 bulursan, al. Android üst segmentte tat veren bir işletim sistemidir bana göre. Veya orta-üst. Orta veya alt segment bir telefon alacaksan symbian^3 işini rahatlıkla işini görür.

Konu Sahibi
E tabi, bi symbian^3 bulursan, al. Android üst segmentte tat veren bir işletim sistemidir bana göre. Veya orta-üst. Orta veya alt segment bir telefon alacaksan symbian^3 işini rahatlıkla işini görür.

symbian dan sıkıldım ya android almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...