the-omer-professional Üye Konu Sahibi Turkcell Maxiplus 5 Hata merhabalar ben turkcell maxiplus 5 kullanıcısıyım kapatma ve Ses kısma tuşuna aynı anda bastığımda boot Ekranı geliyor ama ftm yazısı çıkıyor telefonda açılmıyor ne yapabilirim bunun bir pc programı varmı
merhabalar ben turkcell maxiplus 5 kullanıcısıyım kapatma ve Ses kısma tuşuna aynı anda bastığımda boot Ekranı geliyor ama ftm yazısı çıkıyor telefonda açılmıyor ne yapabilirim bunun bir pc programı varmı
PesimisT-35 Üye ZTE nin programı ile stock rom yüklemenız lazım.önce recovery ye girip format atmayı deneyenilirsiniz
ZTE nin programı ile stock rom yüklemenız lazım.önce recovery ye girip format atmayı deneyenilirsiniz
the-omer-professional Üye Konu Sahibi PesimisT-35' Alıntı: ZTE nin programı ile stock rom yüklemenız lazım.önce recovery ye girip format atmayı deneyenilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Hocam PesimisT-35' Alıntı: ZTE nin programı ile stock rom yüklemenız lazım.önce recovery ye girip format atmayı deneyenilirsiniz Genişletmek için tıkla ... hocam stock rom'a gerek kalmadı. internette araştırdım bir sitede yanıtını buldum. home+ses açma+kapatma tuşuna basılı tuttum boot ekranına girdi oradan hallettim
PesimisT-35' Alıntı: ZTE nin programı ile stock rom yüklemenız lazım.önce recovery ye girip format atmayı deneyenilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Hocam PesimisT-35' Alıntı: ZTE nin programı ile stock rom yüklemenız lazım.önce recovery ye girip format atmayı deneyenilirsiniz Genişletmek için tıkla ... hocam stock rom'a gerek kalmadı. internette araştırdım bir sitede yanıtını buldum. home+ses açma+kapatma tuşuna basılı tuttum boot ekranına girdi oradan hallettim