Turkcell MaxiPlus 5 CWM

Sürekli otomatik cevaplar veriyorlar, satıcınıza başvurun vb. En son maili attım cevap bekliyorum :

I can fix if you give me the right files of this phone. I can connect my phone to my pc in DFU mode, it means if the needed program and rom exist, it can be fixed by me.

Give needed value to your customer and do this.!

Why there isn't a page like HTC's htcdev.com? ZTE is closed to evolution. Do not forget, Android and Linux growth with all volunteer programmer, because it was open-sourced.

şu sitede verilen güncellemeleri ftm modu ile telefona bağlayıp yükle zaten anlatmışlar orda belki telefon açılır

4411

Üye

Cihaz piyasadaki yerini aldı.Yakında elimize gerekli dosyalar geçer.Cihazın tam adı Zte Black Ice

Bu da yunan sitesinden inceleme

ahmetqd

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yunan android forumlarından bir araştırın bence benim işlerim yoğun olduğu için birşeyler yapamıyorum

peki ne zaman çıkar inşallah çabuk bulunur

şu sitede verilen güncellemeleri ftm modu ile telefona bağlayıp yükle zaten anlatmışlar orda belki telefon açılır

FTM'ye girebilmesi için Recovery'nin de çalışması gerekiyor.
DFU mode var. Bricklere flash atmak için, onda da firmware dosyaları gerekiyor, olsa yaparım ama vermiyorlar bi türlü.

Bu resimde kernel derlerken kendi anakartımızı da görebiliriz . Tabi hala telefonum açılmıyor, zte bana geri dönmedi...

Beyler Modaco'dan Sebastian bana bunu gönderdi recovery dosyası bi dener misiniz?

Recovery kafa karistirici bir sistem ama harika...

ben acemiyimde nasıl yapılacak açılmama sorunu olurmu

En fazla recovery kısmı açılmaz, riski göze alırsan dene. Benim recovery zaten açılmadığı için bi çoğunu denemiştim ama bunu denemek isterdim çünkü bu telefon için yapıldı.

Recovery yerine clockworkmod yuklersin olur biter...

zaten üst mesajlarda verdiğim dosya bu telefona özel yapılan, beta sürümünde olan clockwork denemesi

recovery-clockwork-4.0.1.5s-nice.img

Bu recovery çalıştı arkadaşlar sırf bunun bilgisini vermek için girdim.

Şimdi cihazın orjinal recovery dosyasını dump edip sizlerle paylaşacağım

Herkese kolay gelsin.

Sonunda ))))) Rootlandııııııı )))) Yeni Konuda Hepsini Paylaşıyorum Birazdan

Beyler diğer konunun linkini alabilir miyim ? Root dosyasının paylaşıldığı konunun linki...

Turkcell Programlarından Arınmış Tertemiz Root ve gerekli ince ayarları yapılmış CWM yedeği :

cepdukkani.net/tcellmaxiplusyedek.rar

Kurulum.

ROOT ve CWM GEREKTİRİR.

Dosya içeriğini hafıza kartına atın.
Cihazı recovery mode da açın
Restore / backup kısmından restore u seçin
2012-09-25.01.01.25 dosyasını seçin
Yes diyin
İşlem bitince cihazı yeniden başlatın.

Bence süper oldu

değil, diğerkinde root atma vb. dosyalar da var
ya şimdi bu konuda paylaştığın root atma ve cmw dosyası demi bide temiz rom paylaşılmış onuda indirdimde daha root yapamadım çok karışık olmuş düzügün bi konu açıp hepsini anlatsanız şu abd fasst bot olayını fian