PosiXGuARD
Üye
şu sitede verilen güncellemeleri ftm modu ile telefona bağlayıp yükle zaten anlatmışlar orda belki telefon açılırSürekli otomatik cevaplar veriyorlar, satıcınıza başvurun vb. En son maili attım cevap bekliyorum :
I can fix if you give me the right files of this phone. I can connect my phone to my pc in DFU mode, it means if the needed program and rom exist, it can be fixed by me.
Give needed value to your customer and do this.!
Why there isn't a page like HTC's htcdev.com? ZTE is closed to evolution. Do not forget, Android and Linux growth with all volunteer programmer, because it was open-sourced.
peki ne zaman çıkar inşallah çabuk bulunurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihaz piyasadaki yerini aldı.Yakında elimize gerekli dosyalar geçer.Cihazın tam adı Zte Black Ice
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu da yunan sitesinden inceleme
şu sitede verilen güncellemeleri ftm modu ile telefona bağlayıp yükle zaten anlatmışlar orda belki telefon açılır
ben acemiyimde nasıl yapılacak açılmama sorunu olurmuBeyler Modaco'dan Sebastian bana bunu gönderdi recovery dosyası bi dener misiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben acemiyimde nasıl yapılacak açılmama sorunu olurmu
diger konudakiyle aynı dosya demi buSonunda))))) Rootlandııııııı )))) Yeni Konuda Hepsini Paylaşıyorum Birazdan
değil, diğerkinde root atma vb. dosyalar da vardiger konudakiyle aynı dosya demi bu
ya şimdi bu konuda paylaştığın root atma ve cmw dosyası demi bide temiz rom paylaşılmış onuda indirdimde daha root yapamadım çok karışık olmuş düzügün bi konu açıp hepsini anlatsanız şu abd fasst bot olayını fiandeğil, diğerkinde root atma vb. dosyalar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?