Turkcell Kampuscell Gerçeği !!

asepsi

Üye
abi 3 operatörü de kullanıyorum ama anti-turkcell olalı aylar oldu.. turkcelllimisin Allah başka dert vermesin

turkcell hat kullanmayın tuzağa düşürmeye çalısıyolar en iyisi avea

Ozan

Admin
dk. sı 1 kontör yine ucuz, bence daha da fazla birşey beklemek yanlıs olur

DaMaG3R

Üye
avea da kazık be abi bi bakın şikayetlere

yalan haber

danger03

Üye
anlamı olmaya kampanya ne biçim 10 dk 1 kontor daha sonraki dakilar dk'sı 1 kontoöre pazarda kendini ıspatlamış şimdi kafasına göre kampanyalar yapıyo

Turkcell de mesaja bi çare bulunsa başka hiçbişeyini istemiyorum 100 kontöre 240 dakika konuşabiliyorum şu an,
kampuscell de kendine göre iyi bi tarife esasında ,10 dak konuş 1 kontör sonrası 1 kontör gayet iyi bence, çok konuşmak istiyorsanız başka tarife kullanın mesela bizbize canımın 3ü, tabi herkesle saatlerce konuşmamak gibi bir durumunuz var,.

tamircii

Üye
işyerim var. çoğu müşt telefonum haliyle hattımı değiştiremiyorum güzel bir olanak sun salar aynı numaragibi hiç beklemem turkceli hemen bırakırım.

ferdix5

Üye
10 dakikada bir kapatacaksın tekrar arayacaksın arkadaşım

arkadaşlar bütün hepsinin kandıran we bizi keklemeye çalışan yönleri war.. telsimdede aveadada turkcelldede war bu.. hepsinde war.. ama bnce bunların arasında en iisi turkcell.. şu zamana kadarda hep turkcell oldu bence bundan sonrada hep turkcell olur.. adamlar dünya kalitesinde hizmet weriolar.. telsim avea çekmezken turkcell çekio.. telsim avea kitlenirken turkcell ayakda duruyo.. yani olaya sadece tek yönden bakmayalım genel anlamda bakalım.. bence her zaman en kalitelisi we bana en güven wereni turkcell

Bunun cözümü cok basit: Dokuzuncu dakikada kapat telefonu sonra tekrar ara.

ByMobil

Üye
o dolandırıcıysa siz daha akıllı olup onu dolandırın

Telefon görüşmesinde kaç dk konuştuğun yazıyor baktın 10dk oldu kapat tekrar ara kafayı kullan

turkcellden sasma aveada msj atıyorsun ertesı gun gıdıyor hatunla kavga ettım o yuzden be

arkadaşlar turkcellden memnunum ben öle dediğiniz gibi de hiç değil kampuscell 10 dakikası 1 kontör ister 6 ister 7 dk konuş yine 1 kontör ve 10 dakikadan sonrasıda 1 kontör kontörlerin bitene kadar ve ayrıca en kaliteli turkcell hat kesnlikle,yani açık konuşuyım avea kullanmadım ama vodefaonedan bin kat ii vodefan heryerde çekmio ve kendliğinden görüşme sona erdirio,uzun lafın tarifesindeydim saati 6dan sonra 8 kontdü ama hat kendiliğinden görüşmeyi sona erdirdiği için ya 16 yada 24 kont gidiodu boşyere ,bırakın turkcellde çekim sorunu yaşamıyorum hiç değilse zor durumda olsam vodefone beni yarı yolda bırakır ya bırakın bu işleri

dostum konuyu hortlatmışsın sen yine kampuscell degişti

DD konu hortladı Ölmesi dileğiyle ehueheu

Kaliteli hizmet=Turkcell

konu hortlamış ama artık öyle deil zaten