Muhammed CR7
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkür ederim..Bu tür uygulamalar direk mp3 olarak indirip kullanmazlar, kendine has algoritma ile dosyayı şifreler ve o uygulama ile çalışır ancak. Yani uygulama içerisinden dinlemen gerekecek.
fizy zaten bütü turkcellilere bedava çalışıyor net paketi olmasa bile birde çevrimdışı kaydet özelliği ile hiç paket almadan kaydedebiliyorsun diye biliyorumTeşekkür ederim..
Peki fizy dışında önereceğin başka bişey varmı ?
Yani yine mp3 dosyalarını klasörde görünmesi.
Ttnet müzik itunes gibi ??
Net olarak ücretli indirme yokmu hafıza kartına kopyalamak için vs.fizy zaten bütü turkcellilere bedava çalışıyor net paketi olmasa bile birde çevrimdışı kaydet özelliği ile hiç paket almadan kaydedebiliyorsun diye biliyorum
iphonelerde müzik satın alınabiliyor ama androidde yok diye biliyorumNet olarak ücretli indirme yokmu hafıza kartına kopyalamak için vs.
O zaman internet tarayıcısı üzerinden itunes ten müzik alınıyorsa sonra denicem..iphonelerde müzik satın alınabiliyor ama androidde yok diye biliyorum
fizy den farkı olduğunu sanmıyorum programa bağımlı yapıyorlar kişileriO zaman internet tarayıcısı üzerinden itunes ten müzik alınıyorsa sonra denicem..
TT müzik te oluyomu acaba
Yukarda kendin demiştin ki kul hakkına girdiği için böyle yapmak istedim diye sence sen gidip çarşıda dükkanda satın aldığın zaman 15-20 şarkıyı 5 Tl ye satarlar ve bu ücretde zaten yapımcısına sanatçısına ulaşmaz yani yine kul hakkı oluyor. Satın aldığın şey kendi albümü orjinali olacak ki yapan kişiye ulaşsın hakkı yerine varsın diye.Teşekkür ederim..
Aklıma yeni fikir geldi. Hani çarşıda film satan dükkanlar var ya. Ordan şarkıları ücretini verip alsam olur mu ya ?
Yukarda kendin demiştin ki kul hakkına girdiği için böyle yapmak istedim diye sence sen gidip çarşıda dükkanda satın aldığın zaman 15-20 şarkıyı 5 Tl ye satarlar ve bu ücretde zaten yapımcısına sanatçısına ulaşmaz yani yine kul hakkı oluyor. Satın aldığın şey kendi albümü orjinali olacak ki yapan kişiye ulaşsın hakkı yerine varsın diye.
Bunlar şarkı indirme paketi, istediğin şarkıyı telefona kaydetmeli sağlar. Klasör kaydediyor yani ama premium da çevrimdışı dinle de lladöre değil bir yere şifreli olarak kayıt ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?