marist
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın da pek bişey olmaz telefona sadece telin batarya şişer.benim n73 telefonun bataryası şiştiği için arka kapak kapanmaz olmuştu.Telefon boşu boşuna zarar görür. vınn en iyisi
E tamam istevınn da hız kısıtlaması olmaz ama telefonun desteklediği belirli bi hız vardır o hızın bir gram üstüne çıkmaz. Vınnda hattın desteklediği ve operatörün sana verdiği en yüksek hızı kullanabilirsin telefonda olmaz. Kısıtlanır. Sanırım bu açıklama yeterli oldu.
E tamam istevınn da hız kısıtlaması olmaz ama telefonun desteklediği belirli bi hız vardır o hızın bir gram üstüne çıkmaz. Vınnda hattın desteklediği ve operatörün sana verdiği en yüksek hızı kullanabilirsin telefonda olmaz. Kısıtlanır. Sanırım bu açıklama yeterli oldu.
İşte Bende Bunu Soruyorum. AraLarında Hız Farkı Yoksa VINN aLmaya Gerek Yok. Eğer Varsa VINN aLacam ?
CevapLarınız İçin TşkLer.
hız farkı var ama bence telefonla bağlanınca gezinmek için hız yeterli diye düşünüyorum.yinede vinn alsanız iyi olur telefona zarar olmasın.siz hangi internet paketini kullanacaksınız?
Hız Farkı Varsa ALmaya CaLışacam. Ama Yok TeLefondan KuLLanırsam İdare Edecekse Gerek Yok O zaman . TeLefonum N97. MeseLa OnLine Oyun Oynayamam Dimi ?
vinn da modeline göre indirme hızı değişiyor diye biliyorum onuda ekleyim.
En HızLı Hangisi Peki
Vınn daha hızlı olur.
telefondan telefona değişir şimdi 21 mbps bağlantı destekli telefonlar var 3g modemlerin hızı genelde 7.2 mbps
- - - Eklendi - - -
operatörün sağladığı hızda önemli sen 7.2 mb modem kullan ama sana verilen bağlantı 96 kbps olsun sen 7.2 hızı almassın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?