[TÜRKÇE] Oupeng Browser v6.60(29184) | S60v3/v5/S^3 SymbianOS9.x UnSigned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
[TÜRKÇE] Oupeng Browser v6.60(29184) | S60v3/v5/S^3 SymbianOS9.x UnSigned

Evet arkadaşlar tekrar ben ve Oupeng Browser. Tekrar Oupeng Browser v6.6'yı da v6.2 ve v6.5 deki gibi internetten bulduğum ingilizcesini sizler için türkçeleştirdim.

Oupeng Browser nedir? Oupeng Browser , Opera ' nın Çin için çıkardığı bir Opera Mini versiyonudur. Orjinali Çince ' dir. Bu Türkçe'leştirdiğim programda
karşılaşabileceğiniz tüm yerler ve dil dosyasının %95'ine kadarı Türkçe'dir.

Ekran Görüntüleri :

Not
: Program, hattınız ile internete beadava erişim sağlayabileceğiniz bir veya bedava kullanabileceğiniz bir mod. uygulaması değildir. Bu tür paylaşımlar forumda yasaktır...

Program x-plore ile türkçeleştirilmiştir. Bunun zorluğunu çeviri yapan arkadaşlar bilirler.

PROGRAMI ÇALIP KENDİ ADINA PAYLAŞANLARA HAKKIMI HELAL ETMEM...

Güle güle kullanın
...

EMEĞE SAYGI !..

Ekli dosyalar

Tepkiler: X_MaN_YaK, yaban12, SHS ve 3 diğerleri

Tuba

Üye
Teşekkürler

Mert045

Üye
6.5 mi ıyi bu mu ona göre indirecegim de. Büyük dosya indirme acısından.

eline saglık bilirim turkçeleştirme işini

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Teşekkürler, Kalan %5 Neresi ?

Abi ben indirdim kurdum ama açılmıyor tıkladığımda sanki Hiç tıklamamisim gibi bi tepki vermiyo Neden acaba bu

Hasan

Üye
Eline Sağlık

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi

Ben de bi sorun yok. Orjinal pro zaten. İstersen burdan indirip dene birde. Olursa söylersin dil dosyasını veririm

Eyvallah sağol .

Tamam deneri m HaBer veririm.kardeş indirdim kurdum çalıştı ama faceye felan girmiyo dil dosyasımi gerek. Onuda verirsen sevinirim

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Tamam deneri m HaBer veririm.kardeş indirdim kurdum çalıştı ama faceye felan girmiyo dil dosyasımi gerek. Onuda verirsen sevinirim

dil dosyası :

:\system\apps\OupengBrowser klasörüne at.

dil dosyası :

:\system\apps\OupengBrowser klasörüne at.

tesekkurler dil dosyası ise yaşadı ama faceyi vs açmıyor sunucu hatası diyo bağlanmıyo ama googleye bağlanıyo anlamadım nedendir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...