Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

meg1ddo

Üye
slick i de çevirebilsen iyi olur bu aralar en sık kullandığım uygulama...

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çalışmalar devam ediyor

evet az önce baktım asplaht 6 Hd çevrilebilir durumda

----------Eklendi @ 23:46:21 ---------- Yazıldı @ 23:33:27 ----------

sadiago pistini aksaray yaptım

aksaray aksaray

newyorku çanakkale yapayım bari
Ne zamana biter birde antalya ankara istanbul pistleride yapında gülerek oynayalım biraz .

evet az önce baktım asplaht 6 Hd çevrilebilir durumda

----------Eklendi @ 23:46:21 ---------- Yazıldı @ 23:33:27 ----------

sadiago pistini aksaray yaptım

aksaray aksaray

newyorku çanakkale yapayım bari

Orjinal bırak bencr.

Tepkiler: ghstr
fring için şimdiden teşekürler

bu versiyon bende var türkçe maxicepten yüklemiştim ramblow v1.31
buda link www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/cellphonesoft-ramblow-pro-v1-31-0-s60v3-s60v5-s-3-symbianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-477803.html

bence takım yapalım çeviri

Tepkiler: yaren_dede
Belle için favori uygulamalar widgeti ing. var ama türkçesi yok çevirisini yapar mısınız??

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Belle için favori uygulamalar widgeti ing. var ama türkçesi yok çevirisini yapar mısınız??

Neden olmasın link yolla

----------Eklendi @ 18:34:40 ---------- Yazıldı @ 18:27:01 ----------

bence takım yapalım çeviri

MaxiCep PDA gurubu zaten var önce kendinizi gösterin. Gruptaki moderatör arkadaşlar uygun görürse gruba sizi zaten davet edip alacaktır. Şahsen illa grup üyesi olmak için çeviri yapmıyorum grubada üye değilim ama çeviri yapıp paylaşıyorum benim derdim ingilizce benim isyanım elin gavuruna dayatıyorlar bize ingilizce programları. elimden geldiği kadar çevriyorum inannın kolay değil pazı program lar 700 satırlık kodlardan oluşuyor bide bunların bazılarını telefonda çevirmek zorundasın her satır çevrilmeycek yok dil hatalı olur uyg açılmaz bazen 60 kere telefona kurup kaldırıyorum programları ama şimdi daha usta olduk 3 4 kere kurmak yetiyor. kolay değil ama genede yapıyorum işte. uygulamalarımı beğenmeniz yeter benim için

Tepkiler: 19_03A, TheLastRevolution, ersoyoral ve 2 diğerleri
qt dillerini değiştirebiliyorum ben. Lazım olursa söyle yardım edeyim.

----------Eklendi @ 19:19:01 ---------- Yazıldı @ 19:17:39 ----------

Bu arada türkçeleştirmelerinde reklam eklememen iyi olmuş.

www.maxicep.com/attachments/102827d1325162617/ buyur kardeş bahsettiğim program bu ben uğraştım türkçeleştiremedim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.