DrugHacker
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne alaka akşam yemekten sonra koşmak..en sağlıklısı sabah kahvaltıdan önce aç karna koşmak..çünkü sabah aç karna koştuğun zaman vücut enerji için midede ne var diye bakar..orda bişey olmadığını görünce gerekli olan enerjiyi yağlardan almaya başlar.bizde buna yağ yakmak diyoruz...yağı tuzu şekeri hamuru kesinlikle kesmen lazım..Zeytinyağı hariç tabi..akşam yemeğinden sonrada hemen yapma yatarken mekik şınav barfiks yaparsan hem yağların erirken hemde kas yaparsın..tabi olmazsa olmaz bide sabır..
ben sabah kalkar kalmaz ısınma için akşam yatmadan önce 10kusur şınav mekik 2de barfiks çekiyorum
hiç yoktan iyidir kilo aldım baya.
yanlız yeterli mi bu uzun dönem için
Tabi bu anlattıklarım normal bir spor daha profesyonel istiyorsan kaliteli bir spor salonuna gitmeni öneririm.Çok teşşekür ederim hocam
Youtubeye passion4profession diye aratın orda vücut ağırlığıyla yapacağınız hareketler mevcuttur.
Tabi bu anlattıklarım normal bir spor daha profesyonel istiyorsan kaliteli bir spor salonuna gitmeni öneririm.
Yağı tuzu şekeri hamuru kesmediğin sürece profesyonel bir sporda yapsan yağları eritemezsin...ben sabah kalkar kalmaz ısınma için akşam yatmadan önce 10kusur şınav mekik 2de barfiks çekiyorum
hiç yoktan iyidir kilo aldım baya.
yanlız yeterli mi bu uzun dönem için
İyi sporlarYok hocam okul var sınavlar kurslar felan vakit kalmaz ayrıca para vermeyede değmez 1 ay sonra bırakırım maksimum, çok kaslı olma gibi bi beklentim yok karın kısmındaki yağlar ya azalsın yada kasa dönüşsün istiyorum
Spor salonuna gideceksin sana gun asiri cardio spinning kalori diyeti yesil elma yesil cay bol su tuket diyecek yapacagin belli yani cardio calisacaksinoff sabahda hiç kalkamam kalksam bile ben hayatımda hiç koşmadim.bilen birisi şart bana tek çare spor salonu
Barfix demiri al gogus yayi plates lastigi al demir fokum Dambill al evde bunlar yeterli bende kosu bandi ve eliptik bisiklette var ama onlar pahali kacar onlar yerine kosu yap veya gunde 30 dk dan fazla yuruulen yer yokki yapayımsalona gitmeyi hiç istemem ama evi (el yapımı aletler ile ) salon yapmayı çok isterdim ama ama dairede oturuyoruz
Sen onerimi almaya calisiyosun amacin ne anlamadimki ona yok buna yok neyae guzel kardesim benim nasil istiyosan oyle yap ben akillica oneride bulunmaya calistimbarfiks demirine gerek yok kapı yetiyorbirde bacaklar için tırmanma yapıyorum antirede. biraz dar bacakları açınca ayak uçları ile çıkıyorum gelişti baya alt taraf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?