Türk hackerlar PKK'yı vurdu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Kendilerine Cyber Protest Tim adını veren bir grup, terör örgütü PKK'nın son günlerde artan olaylarına "misilleme" olarak nitelendirdikleri sanal saldırılarda bulundu.

Grubun internet üzerinden yaptığı açıklamada, Türk sitelerine yönelik saldırıların devam ettiği belirtilerek saldırılar üzerine karşı saldırıya geçildiği ve 2 Mart Salı saat 01.00 itibariyle PKK'ya ait 7 web sitesinin "Cyber Protest TiM Özel Kuvvetler Grubu" tarafından hacklendiği belirtildi.

Hacklenen sitelerin içeriği boşaltılarak şehit fotoğrafları ve konuyla ilgili bir yazı yerleştirildi. Hacklenen ve "Türk milleti adına el konulmuştur" ifadesi bulunan siteler şöyle:

"www.BijiNewroz.com, , , , , www.rojaciwan.com."

irun

Üye
Helal olsun Cyber Protest Tim'e..
Sanal platformda vatan hainlerine karşı verdikleri mücadeleyi takdir, başarılarını tebrik ediyorum..

tebrikler sanal ortamda da gücümüzü gösteriolar...

Tebrik ediyorum gerçektende güzel iş çıkarmışlar ellerine sağlık

Afferim.
Sonunda adam akıllı bir iş yaptıklarını gördüm.

şu adamlarla ne zaman karşılaşsam, gözlerim doluyor yaaa, sanalda olsa bir tokat karşı tarafa gidiyorya ne mutlu böyle hackerlık yapanlara.... Ne diyeyim helal olsun, türklüğümüzle ,sizlerle vebu Vatan uğruna şehit olan,elinde silahla bu vatanı koruyan MEHMETÇİK'lerimizle GURUR DUYUYORUZ...
Atam izindeyiz...

sanal alemde vurmak beni fazla etkilemez
gercek alemde VURMAK önemli soysuz o. çocuklarını

Sizi Yakisani Yaptiniz Tebrik Ediyorum Arkadaslar Ne Mutlu Turkum Diyene

kese

Üye
ya SEV,ya terket

şu anda o sitelere girince "SİTEYE ERİŞİM MAHKEME KARARIYLA ENGELLENMİŞTİR" diyo

ama helal olsun hack'leyipde o resimleri we yazıları koyanlara

DaMaG3R

Üye
Allah razi olsun onlardan

türk hackerları yapacakları işi gerçekten hakkıyla yapıyor devamı gelecektir

ilk sitede resimler çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...