Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla haberı okuduktan sonra facebook sayfasındakı acıklamalarına baktımda şunu yazmıslar
Bize diyorsunuzki fransaya saldirin yillardir saldirmadigimiz ülke kalmadi.Bu vatan icin kendimizi surekli atese attik.anomous Turkiyeye saldirdiginda bir tek biz karsi gelip sitelerini kapadik.sonuc ne oldu koca bir hic.Tanigimiz bir arkadasimiz hic sucu yokken hapse atildi 2 ay hapis yatti sonra ozur dileriz beraat ettiniz dendi-radikal gazetesinden bir p... sadece inci sozlugune dusman oldugumuz icin yalan haberler yazdi bizi lekelemeye calisti..Basimiza bir is geldiginde acaba yanimizda kimler oacak.pkk ile surekli savasiyoruz sayfalarini kapatiyoruz vb seyler.Peki karsiliginda ne oluyor.hic herkes dusman kesiliyor.iftiralar hakaretler,yuzuk satiyorsunuz kitap satiyorsunuz diyenler sanalda vatanmi kurtariyorsunuz diyenler.hadi bakalim bu seferde siz biseyler yapinda biz alkislayalim.BIZ YORULDUK.BIRILERI KEYIF SURERKEN CILE CEKMEKTENDE BIKTIK.FRANSA TURK FEDERASYONUNA RICA EDIN HACKLESINLER.BIZ ONLARA SAHIP CIKARKEN BIZE SOYLMEDIKLERI LAF KALMAMISTI.
habere pek ınanamadımm sımdı bunları okuyunca
haklısın desteklemeliyizAYT mi senelerdir biliyorum ve takip ediyorum çalışmslarını. Size şu kadar söyliyim Söz verdimi tutarlar . Ayyıldız time destek olalım derim
o kadar emin olmayın onlar bir birlik galiba sen birtek onları biliyorsun akıncılar ve cyber warrior da var bu işin içinde daha bilmediğimiz küçük gruplar ama tabi hepsi birbirine birleşikhepimiz destekleyelim cedkan abi ve çalışmalarını mesala kitabını alalım yüzüğünü alalım ben uzun süreden beri destek ve takipteyi onlar olmasa türküyeyi siber saldırılara kimse koruyamaz
AYT'den açıklama:Pardon kuzenim yazmış
Bize diyorsunuzki fransaya saldirin yillardir saldirmadigimiz ülke kalmadi.Bu vatan icin kendimizi surekli atese attik.anomous Turkiyeye saldirdiginda bir tek biz karsi gelip sitelerini kapadik.sonuc ne oldu koca bir hic.Tanigimiz bir arkadasimiz hic sucu yokken hapse atildi 2 ay hapis yatti sonra ozur dileriz beraat ettiniz dendi-radikal gazetesinden bir p... sadece inci sozlugune dusman oldugumuz icin yalan haberler yazdi bizi lekelemeye calisti..Basimiza bir is geldiginde acaba yanimizda kimler oacak.pkk ile surekli savasiyoruz sayfalarini kapatiyoruz vb seyler.Peki karsiliginda ne oluyor.hic herkes dusman kesiliyor.iftiralar hakaretler,yuzuk satiyorsunuz kitap satiyorsunuz diyenler sanalda vatanmi kurtariyorsunuz diyenler.hadi bakalim bu seferde siz biseyler yapinda biz alkislayalim.BIZ YORULDUK.BIRILERI KEYIF SURERKEN CILE CEKMEKTENDE BIKTIK.FRANSA TURK FEDERASYONUNA RICA EDIN HACKLESINLER.BIZ ONLARA SAHIP CIKARKEN BIZE SOYLMEDIKLERI LAF KALMAMISTI.
ne alakaAYT'den açıklama:Pardon kuzenim yazmış
En büyük Türk hacker birliği bu kadar basit,yazım yanlışları ve imla hatalarıyla dolu bi yazı yazmaz,yazamaz;galeyana gelmeyin MCF
AYT'den açıklama:Pardon kuzenim yazmış
ne alaka
En büyük Türk hacker birliği bu kadar basit,yazım yanlışları ve imla hatalarıyla dolu bi yazı yazmaz,yazamaz;galeyana gelmeyin MCF
tamamyazdkları bi yazıda bu ; SAHSIM ADINA ISTEGIM DUALARINIZLA BU SAVASIMIZA DESTEK VERMENIZDIR.FRANSAYA KARSI INSALLAH BUYUK BIR SALDIRIMIZ BASLADI ANCAK BU ISLER BIR ANDA OLMAZ.SABIRLA OLUR.NASIL ANAMOUSU SALDIRDIKLARINA SALDIRACAKLARINA PISMAN ETTIKSE FRANSAYIDA AYNI SEKILDE PISMAN EDECEGIZ.BIZE GUVENIN.BIZLER NE KADAR BAZI YAPILANLARA KIRILSAKDA BU VATANA YAPILAN HAKSIZLIGA KARSI DURMASINI BILIRIZ.
o kadar emin olmayın onlar bir birlik galiba sen birtek onları biliyorsun akıncılar ve da var bu işin içinde daha bilmediğimiz küçük gruplar ama tabi hepsi birbirine birleşik
tamam kardeşim önemli olan vatanı savunmaları isimleri değilbak güzel kardeşim ayyıldız tim o dediğin tüm küçük grupları bir çatı altında toplar bu arada cyber warrior da da sağlam hackerlar var
Aslında bende öyle düşündüm komutanım ama, o gerginlikle ortaya böyle bir cümlede çıkmış olabilir.En büyük Türk hacker birliği bu kadar basit,yazım yanlışları ve imla hatalarıyla dolu bi yazı yazmaz,yazamaz;galeyana gelmeyin MCF
AYT mi senelerdir biliyorum ve takip ediyorum çalışmslarını. Size şu kadar söyliyim Söz verdimi tutarlar . Ayyıldız time destek olalım derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?