Türk Erkeklerinin Kendinden Daha Yakışıklı Birini Kıskanması ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Türk Erkeklerinin Kendinden Daha Yakışıklı Birini Kıskanması ?
Çoğu yabancı erkek ünlüler nedense türk erkekleri tarafından sevilmiyor.

her zamanki gibi bu konudada türklerin düşüncesi geri,

diğer ülkelerde bir çok erkek fanları olan ünlülerini nedense bi türk erkekleri sevmiyor (çekemiyor desek daha doğru olur).
(eskiden kızlarda görülen bi durumdu ama şimdi kızlar bitti erkekler başladı) .

NEDEN ?

Helvayı fıstıklı alıyım ben ama bol olsun

benim konularıma neden bu kadar girmeye meraklısın ? sonrada kalkıp işkence çekiyorum diye atar yaparsın, sanki zorla konuya sokuyoruz.
bayramlık ağzımı açtırma diye bir söz vardı ama şu dakikalarda kulaklarını çınlatıyorum

Konu Sahibi

bayramlık ağzımı açtırma diye bir söz vardı ama şu dakikalarda kulaklarını çınlatıyorum

benim konularımı saçma bulursun, girip cevap yazarsın.
benim cevaplarımı saçma bulursun, okumaya devam edersin engellemezsin.

amacın ne acaba ?

kızlar yabancı ülkelerdeki ünlü erkekleri çok abartıyor çoğu başkalarından görüyor bu yabancı ünlüleri sevme huyunu. yani görmemişlik. yani aslında BAZI kızların böyle davranmasıyla (şımarık) TÜRK erkekleri yabancı ülkedeki ünlü erkekleri sevmiyor... kıskançlıkla alakası yok bence

Konu Sahibi

vay be sonunda forumda kaliteli insan çıktı.

iyi güzelde bu sadece yabancılar içinde değil türklerden ünlü olmayan ama az çok hayranı olan kişilere bile türk erkekleri laf yapıyor. bence çekemedikleri için..

Tepkiler: ultraslan_66
arkadaşlar boşverin tartışmayın bu güzel bayram gününde

Tepkiler: JUSTİNBB
SebepHakaret/Tartışma çıkarabilecek mesaj

tamam forum tamam

Reşwan

Emekli Yönetici
Jason Statham
Johnny Depp
Donnie Yen -Hayranıyım, ve bir yabancı hayranı olmamız için yabancımı olmamız gerekiyor yada yurt dışındamı kalmamız gerekir?
Çekemediğimiz olarak gördüğün kişi justin se? her yer justin olmuş ondan sevilmiyor olabilir.
Konuda yaptığın yaklaşım şekli tartışma yaratacağından konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...