achambo Üye TheDarkStar7' Alıntı: Çok güzel maraş dondurmacısından okey oynayanlara kadar çekmiş ama 1.07 de noluyor anlamadım Genişletmek için tıkla ... çocuğun eline dikkat etmedin mi?
TheDarkStar7' Alıntı: Çok güzel maraş dondurmacısından okey oynayanlara kadar çekmiş ama 1.07 de noluyor anlamadım Genişletmek için tıkla ... çocuğun eline dikkat etmedin mi?
TheDarkStar7 Üye achambo' Alıntı: çocuğun eline dikkat etmedin mi? Genişletmek için tıkla ... 320 p de anlaşılmıyor birşey
achambo' Alıntı: çocuğun eline dikkat etmedin mi? Genişletmek için tıkla ... 320 p de anlaşılmıyor birşey
TheDarkStar7 Üye achambo' Alıntı: çocuğun eline dikkat etmedin mi? Genişletmek için tıkla ... A gördüm soldaki çocuğun sol eli
achambo' Alıntı: çocuğun eline dikkat etmedin mi? Genişletmek için tıkla ... A gördüm soldaki çocuğun sol eli
sailfish Üye Değerli kardeşlerim bir yorum daha yapmak istiyorum, videoda dalga geçtiğimiz sahneler olduğu gibi bir yandan şu gözle bakarsak "Ülkemizin başka insanlar tarafından tanıtılması" daha çok üzüntü duyacağımızı söylemek isterim.
Değerli kardeşlerim bir yorum daha yapmak istiyorum, videoda dalga geçtiğimiz sahneler olduğu gibi bir yandan şu gözle bakarsak "Ülkemizin başka insanlar tarafından tanıtılması" daha çok üzüntü duyacağımızı söylemek isterim.