Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Eğlence denince akan sular duruyor valla.genç olmak varmış Genişletmek için tıkla ... Abi sanki 60 yaşında dedeler gibi konuşuyorsun sende gençsin daha öyle yaşlandım ayağına bizi bırakıp gitmek yok
Tahir' Alıntı: Eğlence denince akan sular duruyor valla.genç olmak varmış Genişletmek için tıkla ... Abi sanki 60 yaşında dedeler gibi konuşuyorsun sende gençsin daha öyle yaşlandım ayağına bizi bırakıp gitmek yok
CABBAR Üye Joker' Alıntı: Abi sanki 60 yaşında dedeler gibi konuşuyorsun sende gençsin daha öyle yaşlandım ayağına bizi bırakıp gitmek yok Genişletmek için tıkla ... Senin sensei diye yağ yapma Ahmet Abiye yolun yarısına elmiş nerdeyse
Joker' Alıntı: Abi sanki 60 yaşında dedeler gibi konuşuyorsun sende gençsin daha öyle yaşlandım ayağına bizi bırakıp gitmek yok Genişletmek için tıkla ... Senin sensei diye yağ yapma Ahmet Abiye yolun yarısına elmiş nerdeyse
Joker Emekli Yönetici CABBAR' Alıntı: Senin sensei diye yağ yapma Ahmet Abiye yolun yarısına elmiş nerdeyse Genişletmek için tıkla ... Ne yağı abi o hepimizi cebinden çıkarır
CABBAR' Alıntı: Senin sensei diye yağ yapma Ahmet Abiye yolun yarısına elmiş nerdeyse Genişletmek için tıkla ... Ne yağı abi o hepimizi cebinden çıkarır
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bi insan geveze olursa böyle oluyor işte Genişletmek için tıkla ... Ni didin sen
Türe Üye Symbianize' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler ömer - - - Eklendi - - - RecepBerkA' Alıntı: Biz daha 500 yapmak için uğraşıyoz tebrikler Genişletmek için tıkla ... Sağolasın - - - Eklendi - - - FatoŞ' Alıntı: Süleyman Tebrik Ederim Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler ablacim
Symbianize' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler ömer - - - Eklendi - - - RecepBerkA' Alıntı: Biz daha 500 yapmak için uğraşıyoz tebrikler Genişletmek için tıkla ... Sağolasın - - - Eklendi - - - FatoŞ' Alıntı: Süleyman Tebrik Ederim Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler ablacim
Türe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Rica ederim, iyi oldu bence Genişletmek için tıkla ... Cuk - - - Eklendi - - - MeLih_061' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Rica ederim, iyi oldu bence Genişletmek için tıkla ... Cuk - - - Eklendi - - - MeLih_061' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ...