Türe Üye doktorum sagolsun - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Mis gibi geyiğe girmiştik valla aklımın ucundan geçmeyecek arkadaşlar türe konuları açmaya başlamıştı Bi siz mızıkçılık yaptınız lan. Gene yapsam gene kovalarsınız beni. Genişletmek için tıkla ... Fedaimde burdaymis Hakkaten la bakip bakip egleniyodum
doktorum sagolsun - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Mis gibi geyiğe girmiştik valla aklımın ucundan geçmeyecek arkadaşlar türe konuları açmaya başlamıştı Bi siz mızıkçılık yaptınız lan. Gene yapsam gene kovalarsınız beni. Genişletmek için tıkla ... Fedaimde burdaymis Hakkaten la bakip bakip egleniyodum
ismail Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: doktorum sagolsun - - - Eklendi - - - Fedaimde burdaymis Hakkaten la bakip bakip egleniyodum Genişletmek için tıkla ... Süleyman hoştu harbiden ama ne bilim ilk 4 sayfa sırf bu tarz konu olunca biraz sıkmıştı
Türe' Alıntı: doktorum sagolsun - - - Eklendi - - - Fedaimde burdaymis Hakkaten la bakip bakip egleniyodum Genişletmek için tıkla ... Süleyman hoştu harbiden ama ne bilim ilk 4 sayfa sırf bu tarz konu olunca biraz sıkmıştı
Oğuzhan Üye Türe' Alıntı: doktorum sagolsun - - - Eklendi - - - Fedaimde burdaymis Hakkaten la bakip bakip egleniyodum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Evet baya destan gibiydi Genişletmek için tıkla ... İsmail ile ben bayagi itiraz etmistik sanirim. Baslarda ben de konu acmistim ama baktim Yunus abartti yeter la dedim.
Türe' Alıntı: doktorum sagolsun - - - Eklendi - - - Fedaimde burdaymis Hakkaten la bakip bakip egleniyodum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Evet baya destan gibiydi Genişletmek için tıkla ... İsmail ile ben bayagi itiraz etmistik sanirim. Baslarda ben de konu acmistim ama baktim Yunus abartti yeter la dedim.
ismail Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: - - - Eklendi - - - İsmail ile ben bayagi itiraz etmistik sanirim. Baslarda ben de konu acmistim ama baktim Yunus abartti yeter la dedim. Genişletmek için tıkla ... Evet bu şekkide bakarsak bizde kahramanız Ben hiç erinmeden hepsini bi konuya toplamıştım
Oğuzhan' Alıntı: - - - Eklendi - - - İsmail ile ben bayagi itiraz etmistik sanirim. Baslarda ben de konu acmistim ama baktim Yunus abartti yeter la dedim. Genişletmek için tıkla ... Evet bu şekkide bakarsak bizde kahramanız Ben hiç erinmeden hepsini bi konuya toplamıştım
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: Evet bu şekkide bakarsak bizde kahramanız Ben hiç erinmeden hepsini bi konuya toplamıştım Genişletmek için tıkla ... Hepsini mi? Onu hatirlamiyorum bak. Ama Mustafa abi kizmisti. 100'den fazla konu var. Acilir mi o kadar demisti.
İsmail' Alıntı: Evet bu şekkide bakarsak bizde kahramanız Ben hiç erinmeden hepsini bi konuya toplamıştım Genişletmek için tıkla ... Hepsini mi? Onu hatirlamiyorum bak. Ama Mustafa abi kizmisti. 100'den fazla konu var. Acilir mi o kadar demisti.
ismail Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Adminlere de yazık hacı ya bizim gibi dengesizlerle uğraşıyorlar arada. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Hepsini mi? Onu hatirlamiyorum bak. Ama Mustafa abi kizmisti. 100'den fazla konu var. Acilir mi o kadar demisti. Genişletmek için tıkla ... Adam haklı sonuçta
Türe' Alıntı: Adminlere de yazık hacı ya bizim gibi dengesizlerle uğraşıyorlar arada. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Hepsini mi? Onu hatirlamiyorum bak. Ama Mustafa abi kizmisti. 100'den fazla konu var. Acilir mi o kadar demisti. Genişletmek için tıkla ... Adam haklı sonuçta
PALA. Üye Baydırman' Alıntı: İskiler Genişletmek için tıkla ... Nayır, İskitler Yani bozkırın kuyumcuları. Son düzenleme: 13 Kas 2024
DarkredBlue61 Üye @gonyalı bu konuyu nasıl es geçersin. bu türe dediğiniz yumurta değilmi yok o türem yumurta mıydı