tüm samsung telefonları için istek bölümü (oyun-uygulama-resim)

runyyy

Üye
anladımda boyle bırseyı ılk defa duyuyorum tema oldugundsan emınmısın yahu cok sasırdım .amaarıcam bulursam eklerim kesin

walla tema olgusundan emin değilim işte ancank samsung galxy s TAB gördüysen (yani menüyü falan incelediysen) ne demek istediğimi anlarsın da eğer bölle birşeyibulursan çoook makbule geçer çünki gerçekten harika

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
hiç deneme imkanım olmadı ama bulmayı denıcem bakalım ne çıkıyor sonuclardan

tryndl

Üye
Telefon: samsung gt-s 3353
Ekran: 320x240
Oyun: uyacak bütün oyunlar ne var ne yok
şimdiden teşekkür ederim

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
tm kardeş ilgilniyorum hemen

Tepkiler: baranxx10
Kardeşim Samsung Star Wifi Menejerlik Oyunu İstiorum 2010 ve üzeri bi ara bulmustum şimdi kaybettim tam ekran olursa güzel olur . Şimdiden Teşekkür Ederim

Olmuyor Kardeşim Nokia İçin Galiba :S

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben nokıa denemıstım bı ara olmustu bakalım bi daha .inan pek samsung kullanmadıgım için zaten zor buluyorum

Tamam Bekliyorum kardeşim yarına

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
buldugumda eklerim

Kardeşim Ben Buldum Tesekkür Ederim Yinede

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
onemli degil senden ben rica etsem oyunu buraya ekleyebilirmisin diger arkadaşlara katkın olmuş olur

Tepkiler: baranxx10

vodoo19

Üye
Arkadaşlar Ben samsung un GT-S 3353 telefonunu almak gibi bir hata yaptım. bilgisayara tanıtıp internete girmem lazım ama bir türlü yazılımını bulamadım. samsung Kies varmış o da kredi kartı numarası filan istiyor sanırım ücretli. Çaresiz kaldım. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri varsa dua ederim arkadaşlar. Çok makbule geçer

Ekleyemem Çünkü 115mb lık paketin içinde İçinde Baya Oyun var Problem Olmazsa Linki Veririyim ?

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
olmaz sen link ver teşekkür ederim

Galaxy tab için oyun ve uygulamalar paralımı ? Bedava olarak ulaşabileceğim bi kaynak varmı nerden bulabilirim bu sitede bulamadımda?

vodoo19

Üye
CoDeYs Dostum ilgilendiğin teşekkür ederim Ben takip ederim artık..

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim