Tüm paylaşımlarım bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Tüm paylaşımlarım bölümü
Kişilerin tüm paylaşımlarını liste halinde yayınlayabildiği bir bölüm olsa nasıl olur?

Sensation

Emekli Yönetici
Ben böyle takip ediyorum size de öneririm. Cevap yazılan konu en üste çıkar. Profilinizin üstüne tıklayıp Tüm Konularını Göster deyin: Arama Sonu

zaten neler yeni sekmesine tıkladığımızda 20 sayfa çıkıyor en son atılan mesajdan geriye

Konu Sahibi
Onu biliyorum. Herkesin yeni konu açabileceği belirli konularını listeleyeceği bölüm diyorum. Konu dışı bölümüne açılabilir.

Ozan

Admin
Onu biliyorum. Herkesin yeni konu açabileceği belirli konularını listeleyeceği bölüm diyorum. Konu dışı bölümüne açılabilir.
O yüzden sitede 200 civarı kategori var ki her konu ilgili yerine ayrı ayrı açılsın. Hepsinin bir arada açılıp listelendigi olgu, karmaşıklıktır.

Konu Sahibi
O yüzden sitede 200 civarı kategori var ki her konu ilgili yerine ayrı ayrı açılsın. Hepsinin bir arada açılıp listelendigi olgu, karmaşıklıktır.

onu demedim, indeks şeklinde. sadece konu linkleri şeklinde.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Dediğin şey aynı kapıya çıkıyor: Konularım linki.

ASC33

Üye
güzel

---------- Eklendi @ 23:05:27 ---------- Yazıldı @ 22:02:33 ----------

Ben böyle takip ediyorum size de öneririm. Cevap yazılan konu en üste çıkar. Profilinizin üstüne tıklayıp Tüm Konularını Göster deyin: Arama Sonu

önerin güzel böyle daha iyi sağol.

günlük paylaşılan uygulamaların olduğu bir bölüm olsa daha iyi olabilir aslında
mesela ben başka bir siteden takip ediyorum sonra konu burada açılmışsa yorumlara bakıyorum
yani başka sitelerde yeni programlar index olarak sunuluyor ve maxicepin niye bir indexi olmasın
ulaşılması zor olmayan şeyler her zaman daha caziptir
(tabi zoru sevenlerde olabilir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...