mihman Üye brave_41' Alıntı: dostum mükemmel bir site bu getjar... istediğim herşeyi buldum burada... tşk... Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeş
brave_41' Alıntı: dostum mükemmel bir site bu getjar... istediğim herşeyi buldum burada... tşk... Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeş
emreankaralıdır Üye nokia 6300 için jar programını bulamadım yardımcı olurmusunuz??? --------------- Ekleme --------------- ??? yardımcı olacakmısınız?
nokia 6300 için jar programını bulamadım yardımcı olurmusunuz??? --------------- Ekleme --------------- ??? yardımcı olacakmısınız?
seaman_barbaros Üye yha abiler orda araba göstergesi gibi bişey çıkıo ondan nası indircezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz --------------- Ekleme --------------- ALLAH razı olsun
yha abiler orda araba göstergesi gibi bişey çıkıo ondan nası indircezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz --------------- Ekleme --------------- ALLAH razı olsun
joebaba Üye ya arkadaşlar bilgisayara indiriyorum ama nedense D830 a kuramıyorum nasıl olacak bu iş. javamı yoksa jadmı çalıştırıyo bu telefon. java ayarlarını nasıl yapcam acil yardım!!!!
ya arkadaşlar bilgisayara indiriyorum ama nedense D830 a kuramıyorum nasıl olacak bu iş. javamı yoksa jadmı çalıştırıyo bu telefon. java ayarlarını nasıl yapcam acil yardım!!!!