fk555897 Üye UltiWolf' Alıntı: Ben 4.1.1 kullanıyorum chorme hiç hızlı değil Genişletmek için tıkla ... Telefonun nedir?
UltiWolf' Alıntı: Ben 4.1.1 kullanıyorum chorme hiç hızlı değil Genişletmek için tıkla ... Telefonun nedir?
killlerman Üye symbıandakı tüm browserlar flash videolarda cuvallıyor skyfireyi bilmem onunlada baglanamadım
killlerman Üye opera mobil en iyisi ama videolar izlenmioysu an n97 ye cfw atmaya calışıyorum ama jaf ı kuramadımb:close_tema Son düzenleme: 13 Ara 2014
opera mobil en iyisi ama videolar izlenmioysu an n97 ye cfw atmaya calışıyorum ama jaf ı kuramadımb:close_tema
hülia Üye lütfen biri bana yardı metsin.cep telefonumda nfilm izlemek istyorum ama hiç bir bilgim yok
killlerman Üye hülia' Alıntı: lütfen biri bana yardı metsin.cep telefonumda nfilm izlemek istyorum ama hiç bir bilgim yok Genişletmek için tıkla ... telefonun symbiansa mobil sitelerden izlemeni öneririm.
hülia' Alıntı: lütfen biri bana yardı metsin.cep telefonumda nfilm izlemek istyorum ama hiç bir bilgim yok Genişletmek için tıkla ... telefonun symbiansa mobil sitelerden izlemeni öneririm.