xxdama Üye arkadaşların dedikleri gibi ülke kurardık. Ama diğer ülkelerden bi farkı olacak. Bizim ülkede okul olmayacak. ülkenin adı maxicep olacak.ve herşey bedava olacak.
arkadaşların dedikleri gibi ülke kurardık. Ama diğer ülkelerden bi farkı olacak. Bizim ülkede okul olmayacak. ülkenin adı maxicep olacak.ve herşey bedava olacak.
tempestshine Üye Alırdım elime telefonu.Kumların üstüne yatar keyif yapardım.Karnım açıkınca gidip balık tutardım.Sonra kızartıp yerdim ----------Eklendi @ 14:02:24 ---------- Yazıldı @ 14:02:05 ---------- Dur ya iyide ateşi nasıl yakcam ben ?
Alırdım elime telefonu.Kumların üstüne yatar keyif yapardım.Karnım açıkınca gidip balık tutardım.Sonra kızartıp yerdim ----------Eklendi @ 14:02:24 ---------- Yazıldı @ 14:02:05 ---------- Dur ya iyide ateşi nasıl yakcam ben ?
Revengeful Emekli Yönetici tempestshine' Alıntı: Alırdım elime telefonu.Kumların üstüne yatar keyif yapardım.Karnım açıkınca gidip balık tutardım.Sonra kızartıp yerdim ----------Eklendi @ 14:02:24 ---------- Yazıldı @ 14:02:05 ---------- Dur ya iyide ateşi nasıl yakcam ben ? Genişletmek için tıkla ... gençlik ateşiyle
tempestshine' Alıntı: Alırdım elime telefonu.Kumların üstüne yatar keyif yapardım.Karnım açıkınca gidip balık tutardım.Sonra kızartıp yerdim ----------Eklendi @ 14:02:24 ---------- Yazıldı @ 14:02:05 ---------- Dur ya iyide ateşi nasıl yakcam ben ? Genişletmek için tıkla ... gençlik ateşiyle
viktoreznov Üye adymn0202' Alıntı: devlet kursak androidçiler ile iphonecular arasında savaş çıkardı Genişletmek için tıkla ... biz de yeni bi işletim sistemi kurar herkese aynı telefondan üretitdik...adı da maxiphone olurdu
adymn0202' Alıntı: devlet kursak androidçiler ile iphonecular arasında savaş çıkardı Genişletmek için tıkla ... biz de yeni bi işletim sistemi kurar herkese aynı telefondan üretitdik...adı da maxiphone olurdu
FlaxLy Üye Revengeful'u döverdim. Önce kafa atıp burnunu kırardım. Sonra ağaca bağlarım.Parayla Tokat-kafa-tekme vurmak gell gell derim. Köşeyi dönerim.
Revengeful'u döverdim. Önce kafa atıp burnunu kırardım. Sonra ağaca bağlarım.Parayla Tokat-kafa-tekme vurmak gell gell derim. Köşeyi dönerim.
asigsasi Üye FlaxLy' Alıntı: Revengeful'u döverdim. Önce kafa atıp burnunu kırardım. Sonra ağaca bağlarım.Parayla Tokat-kafa-tekme vurmak gell gell derim. Köşeyi dönerim. Genişletmek için tıkla ...
FlaxLy' Alıntı: Revengeful'u döverdim. Önce kafa atıp burnunu kırardım. Sonra ağaca bağlarım.Parayla Tokat-kafa-tekme vurmak gell gell derim. Köşeyi dönerim. Genişletmek için tıkla ...