polat112233 Üye bende bir sorun var bir oyunu attım ama diger bir oyunu attıgım zaman ilk attıgım oyun siliniyo bunu nasıl halladebilirim yardım edin
bende bir sorun var bir oyunu attım ama diger bir oyunu attıgım zaman ilk attıgım oyun siliniyo bunu nasıl halladebilirim yardım edin
aydinaslan Üye Arkadaşlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dan gba oyunlarını bulabilirsiniz
cemaracı Üye keşke rapidten vermeseydin ama genede eline saglık .. bende rapid anlamadıgım bi sebebten dolayı ne olursa olsun hata veriyor çözemedim gitti res atıyorum degişen bişi yok --------------- Ekleme --------------- aydinaslan' Alıntı: Arkadaşlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dan gba oyunlarını bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... süpersin ya işte budur ..........
keşke rapidten vermeseydin ama genede eline saglık .. bende rapid anlamadıgım bi sebebten dolayı ne olursa olsun hata veriyor çözemedim gitti res atıyorum degişen bişi yok --------------- Ekleme --------------- aydinaslan' Alıntı: Arkadaşlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dan gba oyunlarını bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... süpersin ya işte budur ..........