elvan1993
Üye
-
Konu Sahibi
-
İnsanları tartısmaya yöneltmenin hiç anlamı yok. Arkadaşlar bu konuları daha önce yüzlerce kez konuştuk ve tartıştık. Telefonlardan memnun olmayan tek kelime ile satsın başka telefon alsın. Böyle hem kullan hem yere çarp mantığı ile bu iş olmaz. O zaman sormak lazım :
-Kullandığınız telefona ne kadar sadıksınız ve ne kadarını kullanabiliyorsunuz ?
-Sahip olduğunun değerini bilmeyen kusur bakmayın sahip olacaklarının değerini hiç bilmez.
-Hep şikayet şikayet, nereye kadar. ! Bu nedenle ya telefonunuz satın yada böyle saçma konular açmayın bence..
-Kaç uygulmayı orjinal kullanıyorsunuz ? Kaçına para verip aldınız ? Samsung geliştiricileri ile kaç defa iletişime geçip en azından isteklerinizi yolladınız ? ( Hiç mi ? ee o zaman çok fazla kasmayın kendinizi ...)
bada için geleceği burda söyleniyor.katılıyorum kardeş...birçok güzel şeyin iphone uygulaması var bada için hiç uğraşmıyolar sinirimi bozuyo benimde... mesela dün facede tivibunun sayfasında duyuru yaptılar tivibunun iphone uygulaması çıkmıştır appstoreda bulabilirsiniz falan.. bada için çalışma yokmu dedim badayada bekliyoruz dedim.. milletde androide de bekliyoruz falan yazmış herkes.. adminde açıklama yaptı diğer işletim sistemleri içinde çalışmalar sürüyor diye.. ama bada için çıkaracaklarını hiç sanmıyorum...:S bikaç örnek daha veriyim; mesela metro fm, radyo mydonose, zaytung, sahibinden com vs vs birsürü güzel şeyin iphone uygulaması var bada için hiç çalışma yok anasını satıyım...
bada için geleceği burda söyleniyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hadi hayırlısıama aylık 5 tl olması kötü olmuş.. hizmete üyeliğimizle zaten ödüyoruz ya para bidaha telefon uygulamasınada niye heray para ödeyelim :S
MAVRİCK SEN OLMASAN BİZ NE YAPARIZ
haber editörü gibisin inşallah 2.0 beta olur bu açıklama ağzına bal senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?