HakanSeven12
Üye
-
Konu Sahibi
-
bazı saatler kasıyo doğru sonucu görmek için telefonun kilidini açıp 1 2sn beklemek gerekSapıttınmı sen dakika dakika saat saat nereye kadar yeter
Teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Süpermiş bu kardeşim yaaa..
Metalci ayriyeten bazı önceki yayınladığın saat widgetlerinde gerçekten sorun var saatler bazen uyuşmuyor alakasız biri 3 ken 5 gösteriyor dk kalarda aynı vaziyette bilmem farkettinmi
bunuda owskin de gördüm flash saat uygulaması. widget olsaydı müthiş olurdu değil mi ?Sapıttınmı sen dakika dakika saat saat nereye kadar yeter
Teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Süpermiş bu kardeşim yaaa..
Metalci ayriyeten bazı önceki yayınladığın saat widgetlerinde gerçekten sorun var saatler bazen uyuşmuyor alakasız biri 3 ken 5 gösteriyor dk kalarda aynı vaziyette bilmem farkettinmi
Süper olurdu ve değiştirmezdim hiç
bunuda owskin de gördüm flash saat uygulaması. widget olsaydı müthiş olurdu değil mi ?
bazı saatler kasıyo doğru sonucu görmek için telefonun kilidini açıp 1 2sn beklemek gerekyani saatin kendini yenilemesini beklemelisin
Bende denedim Sevdiklerimi Şu maxisep yazan kırmızıda sorun var saat diye paylaştığında sorun var (Yazı olarak saati ekrana yansıtan ) Sevdiklerimi denediğimde 3 -4 saat sonra bakınca Güncel saatle uygulamadaki saate Çok büyük ara farkı vardı bekledim düzelmedide.ben hepsini 1 kez denedim hiç sorun görmedim
at sen linki bi bakam
Lan hep benim isteklerim yarına kalıyoratacan bazı saatler 12 lik sistemde çalışıyo ondan olabilir mı?
Süleyman yarın bakarım
yapabiliyorsan yap kardeşim ne zamana olursa olsundeğerse uğraşırim değmezse uğraşmamatacan saat istedi 2 güne yaptım
atacan bazı saatler 12 lik sistemde çalışıyo ondan olabilir mı?
Süleyman yarın bakarım
yapabiliyorsan yap kardeşim ne zamana olursa olsun
Sağlık olsun.Olamaz metalciÇünkü saat 15 se program 18 diyor pm am olayı değil yani.
- - - Eklendi - - -
Yalannnnnnn Söylüyorsunnnnnn.
Sülüman benim saatimi 1 güne yaptı.
Seni hep sallıyor ben sana söylim.
Yapmazsa hiç şaşırma
2 güne yapmamışmıydım? Yalancı yerinede koydun çok sağol.
Sağlık olsun.boşver yalnız burada bir arbede çıkacakmış gibi duruyor. hadi görüşürüz ben kaçayım arbede çıkmadan
ben biraz asabiyimdir kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?