tukurugumde kan oluyo

yok la agzım kokmaz asla benim dişlerimde sararmaz pek bu yuzden kafam rahat

Tepkiler: The Shadow
    Konu Sahibi
gidin baska yerde oynayin la saka bi yana yarin gidecem

Konu Sahibi
sakin olun beyler saka yapmistim oyle bir devirdeyizki smiley yapmasan ciddiye aliyorlar ama simdi ciddi konusuyorum konumu batirmayin lutfen burda ciddi bi konu var hemen espiriye bagladiniz !!!

Tamm üstad öncelikle gecmiş ola ayrıca kusrada kalma olaya gelince dişini düzenli fırcalıosan geliosa öenmlidir ama frcalamıosan diş etlerinden kaynaklanablir ha bunlar mevcut değilse mutlaka git doktora ciğerde problem olması yuksek ihtimal çünki bi yakınımda mevcuttu kötü sonuc cıkmıştı

Bu ara bol ballı süt iç. Korkma bende de olmuştu yine de doktora görün tabi ihmal etme. Boğaz ağrısıysa üşütmüşsündür

Tepkiler: esmeran3
Bu tür sağlık sorunları hafife indirgenmemeli kardeşim, tavsiyem bir an evvel doktora görün ve gerekli tetkikleri yaptır. Geçmiş olsun.

Tepkiler: esmeran3
    Konu Sahibi
Bu ara bol ballı süt iç. Korkma bende de olmuştu yine de doktora görün tabi ihmal etme. Boğaz ağrısıysa üşütmüşsündür
kardesim bende halya devam ediyo sendemi tukurdugun de kanlimi oluyodu oluyosa kac gunde gecti bu arada 3 defadir doktora gidiyom ilac yaziyo gecmiyo baska bnim gibi olan varmi
kardesim bende halya devam ediyo sendemi tukurdugun de kanlimi oluyodu oluyosa kac gunde gecti bu arada 3 defadir doktora gidiyom ilac yaziyo gecmiyo baska bnim gibi olan varmi

bende hastalandığımda olmuştu. Çok sürmedi 2-3 gün falan ama bence başka doktora falanda git sigara kullanıyorsanda azalt