emreilhans Üye selamun aleyküm yer varmı ----------Eklendi @ 17:36:39 ---------- Yazıldı @ 17:35:26 ---------- valla telfon arıyorum filan diye bi konuda gördüm seni abla sıcak kanlı geldin ama bikere gıcık almıştımda geçmişe dönüp okuyunca evet iyi birymişin
selamun aleyküm yer varmı ----------Eklendi @ 17:36:39 ---------- Yazıldı @ 17:35:26 ---------- valla telfon arıyorum filan diye bi konuda gördüm seni abla sıcak kanlı geldin ama bikere gıcık almıştımda geçmişe dönüp okuyunca evet iyi birymişin
Tuba.Erva Üye aleykumselam olmazmı saolasın güzel dileklerin için emreilhans' Alıntı: selamun aleyküm yer varmı ----------Eklendi @ 17:36:39 ---------- Yazıldı @ 17:35:26 ---------- valla telfon arıyorum filan diye bi konuda gördüm seni abla sıcak kanlı geldin ama bikere gıcık almıştımda geçmişe dönüp okuyunca evet iyi birymişin Genişletmek için tıkla ...
aleykumselam olmazmı saolasın güzel dileklerin için emreilhans' Alıntı: selamun aleyküm yer varmı ----------Eklendi @ 17:36:39 ---------- Yazıldı @ 17:35:26 ---------- valla telfon arıyorum filan diye bi konuda gördüm seni abla sıcak kanlı geldin ama bikere gıcık almıştımda geçmişe dönüp okuyunca evet iyi birymişin Genişletmek için tıkla ...
Cezzbedici3 Üye sa-ğır-mı-sı-nız ne-den me-ga-fon-la ba-ğı-rı-yor-su-nuz bir-bi-ri-ni-ze ku-lak-la-rı-mı-zı pat-lat-tı-nız bu-ra-daaaaaa
sa-ğır-mı-sı-nız ne-den me-ga-fon-la ba-ğı-rı-yor-su-nuz bir-bi-ri-ni-ze ku-lak-la-rı-mı-zı pat-lat-tı-nız bu-ra-daaaaaa
caglet Üye Revengeful' Alıntı: Kiz kardesim o benim ! Hayirdir cok seviyorum falan ! Genişletmek için tıkla ... Ona kızma seviyorum demedi seviyoruz dedi.... Valla bana bi zararı dokunmuyor severiz kendilerini
Revengeful' Alıntı: Kiz kardesim o benim ! Hayirdir cok seviyorum falan ! Genişletmek için tıkla ... Ona kızma seviyorum demedi seviyoruz dedi.... Valla bana bi zararı dokunmuyor severiz kendilerini
'Patron Üye Revengeful' Alıntı: Kiz kardesim o benim ! Hayirdir cok seviyorum falan ! Genişletmek için tıkla ... Senın Kadar Bizimde Kardeşimiz Atarlı Genç
Revengeful' Alıntı: Kiz kardesim o benim ! Hayirdir cok seviyorum falan ! Genişletmek için tıkla ... Senın Kadar Bizimde Kardeşimiz Atarlı Genç
Revengeful Emekli Yönetici Bak ördeklerimiz var acayip saldırganlar. Üstelik portakal yemeyede bayılıyorlar. Üzerine salarım Vallah ! Hele bir yanlısını göreyim var ya ..
Bak ördeklerimiz var acayip saldırganlar. Üstelik portakal yemeyede bayılıyorlar. Üzerine salarım Vallah ! Hele bir yanlısını göreyim var ya ..
Revengeful Emekli Yönetici _BaRan_' Alıntı: Revengeful geldiğin hemen belli oluyor be arkadaş Genişletmek için tıkla ...
Dampierre Üye Tuba_Erva'yı sevmeyenler olsaymış konu başlığı en azından amaçlı bir konu başlığı olurmuş. Sevmeyen yoktur herhalde.
Tuba_Erva'yı sevmeyenler olsaymış konu başlığı en azından amaçlı bir konu başlığı olurmuş. Sevmeyen yoktur herhalde.
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: İsmini bir yerden hatırlar gibiyim ya Genişletmek için tıkla ... hosgeldın balım ----------Eklendi @ 15:08:42 ---------- Yazıldı @ 15:08:11 ---------- 'Patron' Alıntı: Bak bu Konuy görmemiştim hiç Tubaaa Çoook sevıyoruz Genişletmek için tıkla ... bende cooooook ----------Eklendi @ 15:09:29 ---------- Yazıldı @ 15:08:42 ---------- Revengeful' Alıntı: Kiz kardesim o benim ! Hayirdir cok seviyorum falan ! Genişletmek için tıkla ... amanda paylasamazmıs ----------Eklendi @ 15:11:44 ---------- Yazıldı @ 15:09:29 ---------- caglet' Alıntı: Ona kızma seviyorum demedi seviyoruz dedi.... Valla bana bi zararı dokunmuyor severiz kendilerini Genişletmek için tıkla ... saol eksık olma ----------Eklendi @ 15:12:32 ---------- Yazıldı @ 15:11:44 ---------- merttttt ördekimiz bılem var Revengeful' Alıntı: Bak ördeklerimiz var acayip saldırganlar. Üstelik portakal yemeyede bayılıyorlar. Üzerine salarım Vallah ! Hele bir yanlısını göreyim var ya .. Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 15:13:19 ---------- Yazıldı @ 15:12:32 ---------- Dampierre' Alıntı: Tuba_Erva'yı sevmeyenler olsaymış konu başlığı en azından amaçlı bir konu başlığı olurmuş. Sevmeyen yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla ... o da vardı da sıkayet üzerıne kapatıldı sevmeyen cıkmadı cok eksık olma saol
Revengeful' Alıntı: İsmini bir yerden hatırlar gibiyim ya Genişletmek için tıkla ... hosgeldın balım ----------Eklendi @ 15:08:42 ---------- Yazıldı @ 15:08:11 ---------- 'Patron' Alıntı: Bak bu Konuy görmemiştim hiç Tubaaa Çoook sevıyoruz Genişletmek için tıkla ... bende cooooook ----------Eklendi @ 15:09:29 ---------- Yazıldı @ 15:08:42 ---------- Revengeful' Alıntı: Kiz kardesim o benim ! Hayirdir cok seviyorum falan ! Genişletmek için tıkla ... amanda paylasamazmıs ----------Eklendi @ 15:11:44 ---------- Yazıldı @ 15:09:29 ---------- caglet' Alıntı: Ona kızma seviyorum demedi seviyoruz dedi.... Valla bana bi zararı dokunmuyor severiz kendilerini Genişletmek için tıkla ... saol eksık olma ----------Eklendi @ 15:12:32 ---------- Yazıldı @ 15:11:44 ---------- merttttt ördekimiz bılem var Revengeful' Alıntı: Bak ördeklerimiz var acayip saldırganlar. Üstelik portakal yemeyede bayılıyorlar. Üzerine salarım Vallah ! Hele bir yanlısını göreyim var ya .. Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 15:13:19 ---------- Yazıldı @ 15:12:32 ---------- Dampierre' Alıntı: Tuba_Erva'yı sevmeyenler olsaymış konu başlığı en azından amaçlı bir konu başlığı olurmuş. Sevmeyen yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla ... o da vardı da sıkayet üzerıne kapatıldı sevmeyen cıkmadı cok eksık olma saol