serinaga Üye Tuba_erva' Alıntı: saol ınsallah Genişletmek için tıkla ... Ama daha bi yıldızım bile yok yaaa ! Kaç zaman geçti ne zaman gelir bu Üst Teğmenlik ?
Tuba_erva' Alıntı: saol ınsallah Genişletmek için tıkla ... Ama daha bi yıldızım bile yok yaaa ! Kaç zaman geçti ne zaman gelir bu Üst Teğmenlik ?
Tuba.Erva Üye akif oldukca gelır merak etme benımde öyleydı sans eserı melodıler ıcın kaydolmustum sonra unuttm bıgun maıl geldı rütbe atlamısım ınsan bı sevındırık oluyo hey gıdı ondan berı burda aktıfım senınde olur serinaga' Alıntı: Ama daha bi yıldızım bile yok yaaa ! Kaç zaman geçti ne zaman gelir bu Üst Teğmenlik ? Genişletmek için tıkla ...
akif oldukca gelır merak etme benımde öyleydı sans eserı melodıler ıcın kaydolmustum sonra unuttm bıgun maıl geldı rütbe atlamısım ınsan bı sevındırık oluyo hey gıdı ondan berı burda aktıfım senınde olur serinaga' Alıntı: Ama daha bi yıldızım bile yok yaaa ! Kaç zaman geçti ne zaman gelir bu Üst Teğmenlik ? Genişletmek için tıkla ...
Bluetoooth Üye ceptelefonundan girincede sayılır demi ablası ----------Eklendi @ 16:22:51 ---------- Yazıldı @ 16:19:10 ---------- baş çavuştan sonra onbaşı gelio dimi
ceptelefonundan girincede sayılır demi ablası ----------Eklendi @ 16:22:51 ---------- Yazıldı @ 16:19:10 ---------- baş çavuştan sonra onbaşı gelio dimi
'Patron Üye Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: akif oldukca gelır merak etme benımde öyleydı sans eserı melodıler ıcın kaydolmustum sonra unuttm bıgun maıl geldı rütbe atlamısım ınsan bı sevındırık oluyo hey gıdı ondan berı burda aktıfım senınde olur Genişletmek için tıkla ... akif oldukca? ben oldukça tabi
Tuba_erva' Alıntı: akif oldukca gelır merak etme benımde öyleydı sans eserı melodıler ıcın kaydolmustum sonra unuttm bıgun maıl geldı rütbe atlamısım ınsan bı sevındırık oluyo hey gıdı ondan berı burda aktıfım senınde olur Genişletmek için tıkla ... akif oldukca? ben oldukça tabi
Tuba.Erva Üye aktıf yerıne akıf yazmısım yaa sevdıkmı böyle sevıyoruz ıste bak 'Patron' Alıntı: akif oldukca? ben oldukça tabi Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:19:13 ---------- Yazıldı @ 21:18:34 ---------- Bluetoooth' Alıntı: ceptelefonundan girincede sayılır demi ablası ----------Eklendi @ 16:22:51 ---------- Yazıldı @ 16:19:10 ---------- baş çavuştan sonra onbaşı gelio dimi Genişletmek için tıkla ... evet
aktıf yerıne akıf yazmısım yaa sevdıkmı böyle sevıyoruz ıste bak 'Patron' Alıntı: akif oldukca? ben oldukça tabi Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:19:13 ---------- Yazıldı @ 21:18:34 ---------- Bluetoooth' Alıntı: ceptelefonundan girincede sayılır demi ablası ----------Eklendi @ 16:22:51 ---------- Yazıldı @ 16:19:10 ---------- baş çavuştan sonra onbaşı gelio dimi Genişletmek için tıkla ... evet
'Patron Üye Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: aktıf yerıne akıf yazmısım yaa sevdıkmı böyle sevıyoruz ıste bak Genişletmek için tıkla ... tabki buarada onasıl bir yazı rengidir yav
Tuba_erva' Alıntı: aktıf yerıne akıf yazmısım yaa sevdıkmı böyle sevıyoruz ıste bak Genişletmek için tıkla ... tabki buarada onasıl bir yazı rengidir yav
Tuba.Erva Üye cok hafif dımı 'Patron' Alıntı: tabki buarada onasıl bir yazı rengidir yav Genişletmek için tıkla ...
cok hafif dımı 'Patron' Alıntı: tabki buarada onasıl bir yazı rengidir yav Genişletmek için tıkla ...
Bluetoooth Üye Dı ----------Eklendi @ 01:15:36 ---------- Yazıldı @ 01:14:09 ---------- baş çavusta kaldım ----------Eklendi @ 01:20:16 ---------- Yazıldı @ 01:15:36 ---------- Tuba_erva' Alıntı: zahmet oldu cok mersi siz neden küstünüz bakim? Genişletmek için tıkla ...
Dı ----------Eklendi @ 01:15:36 ---------- Yazıldı @ 01:14:09 ---------- baş çavusta kaldım ----------Eklendi @ 01:20:16 ---------- Yazıldı @ 01:15:36 ---------- Tuba_erva' Alıntı: zahmet oldu cok mersi siz neden küstünüz bakim? Genişletmek için tıkla ...
'Patron Üye Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: cok hafif dımı Genişletmek için tıkla ... zorla seçilecek kadar hafif
Necmati Üye DiaBLoS' Alıntı: Karşımdakini de asker zannediyorum anasını satayım . Kafayı yedim herhalde . =) Şu 5 gün hemen geçmeli ... Kd.Alb demek , Kıdemli Albay demek ... Şu an normal Albaysın sen .. Kıdem atlayacak mısın diyorum yani ... Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS' Alıntı: Karşımdakini de asker zannediyorum anasını satayım . Kafayı yedim herhalde . =) Şu 5 gün hemen geçmeli ... Kd.Alb demek , Kıdemli Albay demek ... Şu an normal Albaysın sen .. Kıdem atlayacak mısın diyorum yani ... Genişletmek için tıkla ...