asigsasi Üye yeniden başlat sonra müzik çalardan bi şarkı seç seçeneklerden şarkı bilgilerine gir eğer düzenle butonu geldiyse tamamdır. azattt' Alıntı: attım ondan sonra ne yapacam peki Genişletmek için tıkla ...
yeniden başlat sonra müzik çalardan bi şarkı seç seçeneklerden şarkı bilgilerine gir eğer düzenle butonu geldiyse tamamdır. azattt' Alıntı: attım ondan sonra ne yapacam peki Genişletmek için tıkla ...
azattt Üye asigsasi' Alıntı: yeniden başlat sonra müzik çalardan bi şarkı seç seçeneklerden şarkı bilgilerine gir eğer düzenle butonu geldiyse tamamdır. Genişletmek için tıkla ... şarkı bilgilerine girdiğimde telefon kilitleniyor bi şey yapamıyorum yeni oldu bu
asigsasi' Alıntı: yeniden başlat sonra müzik çalardan bi şarkı seç seçeneklerden şarkı bilgilerine gir eğer düzenle butonu geldiyse tamamdır. Genişletmek için tıkla ... şarkı bilgilerine girdiğimde telefon kilitleniyor bi şey yapamıyorum yeni oldu bu
asigsasi Üye azattt' Alıntı: şarkı bilgilerine girdiğimde telefon kilitleniyor bi şey yapamıyorum yeni oldu bu Genişletmek için tıkla ... xplore ile c ye gir resource ye tıkla plugins gir mpxmetadataeditordialogplugin.r01 sil eğer silinmezse yeniden adlandırarak sonuna 1 ekle yine xplore ile c sys bin içine gir mpxmetadataeditordialogplugin.dll mpxmetadataeditordialox.dll bunları sil yine silinmezse yeniden adlandır sonuna 1 ekle kaydet telefonu kapat aç
azattt' Alıntı: şarkı bilgilerine girdiğimde telefon kilitleniyor bi şey yapamıyorum yeni oldu bu Genişletmek için tıkla ... xplore ile c ye gir resource ye tıkla plugins gir mpxmetadataeditordialogplugin.r01 sil eğer silinmezse yeniden adlandırarak sonuna 1 ekle yine xplore ile c sys bin içine gir mpxmetadataeditordialogplugin.dll mpxmetadataeditordialox.dll bunları sil yine silinmezse yeniden adlandır sonuna 1 ekle kaydet telefonu kapat aç
azattt Üye asigsasi' Alıntı: xplore ile c ye gir resource ye tıkla plugins gir mpxmetadataeditordialogplugin.r01 sil eğer silinmezse yeniden adlandırarak sonuna 1 ekle yine xplore ile c sys bin içine gir mpxmetadataeditordialogplugin.dll mpxmetadataeditordialox.dll bunları sil yine silinmezse yeniden adlandır sonuna 1 ekle kaydet telefonu kapat aç Genişletmek için tıkla ... yaptım sorun gitti teşekkürler resimleri de artık pcden ekleerim
asigsasi' Alıntı: xplore ile c ye gir resource ye tıkla plugins gir mpxmetadataeditordialogplugin.r01 sil eğer silinmezse yeniden adlandırarak sonuna 1 ekle yine xplore ile c sys bin içine gir mpxmetadataeditordialogplugin.dll mpxmetadataeditordialox.dll bunları sil yine silinmezse yeniden adlandır sonuna 1 ekle kaydet telefonu kapat aç Genişletmek için tıkla ... yaptım sorun gitti teşekkürler resimleri de artık pcden ekleerim
asigsasi Üye azattt' Alıntı: yaptım sorun gitti teşekkürler resimleri de artık pcden ekleerim Genişletmek için tıkla ... rica ederim
azattt' Alıntı: yaptım sorun gitti teşekkürler resimleri de artık pcden ekleerim Genişletmek için tıkla ... rica ederim
cubeyr Üye kardeş uygulamayı yükledim uygulamaya girerken yüklümü ekranında uygulamadan atıyor ne yapabilirim