Favorite Üye NoLiFe' Alıntı: Bende Teşekkür Ederim mahmutk.. pek sevmiyrum ttpodu onun için mahmutk kadar detaylı bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeş ttpod hobim benim. Onun için zaman ayırıyorum. kacaksevgilim' Alıntı: mahmutk. usta Boş vaktin varmı bilmiyorum ama bir ara power mp3 e de göz atabilirmisin en az ttpod kadar iyidir.Şarkı geçişlerinde sorun oldugu soylüyorlar.O soun olmazsa kullanacagımda Genişletmek için tıkla ... Power mp3 en iyi ve sorunsuz gördüğüm sürüm 1.14 http://www.maxicep.com/s60-3rd-muzi...-turkce-modifed-13-skin-entegreli-219067.html buna pek zaman ayırmıyorum şuan elimde 120 renkli efekt var en iyi 21 efekti seçiyorum ttpod için paket hazırlıyorum. Eğer zaman olursa powermp3 lede ilgilenirim.
NoLiFe' Alıntı: Bende Teşekkür Ederim mahmutk.. pek sevmiyrum ttpodu onun için mahmutk kadar detaylı bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeş ttpod hobim benim. Onun için zaman ayırıyorum. kacaksevgilim' Alıntı: mahmutk. usta Boş vaktin varmı bilmiyorum ama bir ara power mp3 e de göz atabilirmisin en az ttpod kadar iyidir.Şarkı geçişlerinde sorun oldugu soylüyorlar.O soun olmazsa kullanacagımda Genişletmek için tıkla ... Power mp3 en iyi ve sorunsuz gördüğüm sürüm 1.14 http://www.maxicep.com/s60-3rd-muzi...-turkce-modifed-13-skin-entegreli-219067.html buna pek zaman ayırmıyorum şuan elimde 120 renkli efekt var en iyi 21 efekti seçiyorum ttpod için paket hazırlıyorum. Eğer zaman olursa powermp3 lede ilgilenirim.
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi unrivaled' Alıntı: saool Genişletmek için tıkla ... Bravo Dostum 50 yaptın (:
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi kacaksevgilim' Alıntı: bende 51 yapayım bari Genişletmek için tıkla ... Yok Ben arkadasın Mesaj Sayısını Kasteddim Okuduysa Anlamıstır O
kacaksevgilim' Alıntı: bende 51 yapayım bari Genişletmek için tıkla ... Yok Ben arkadasın Mesaj Sayısını Kasteddim Okuduysa Anlamıstır O
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi Reis-i Eagles' Alıntı: ENG versiyonu: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ilk mesaja eklendi..
Reis-i Eagles' Alıntı: ENG versiyonu: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ilk mesaja eklendi..