TTPod Extreme v.3.80 S60v3 - Türkçe (3D Görseller ve Yeni Temalar)

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
şuan elimde s60v3 bir telefon bulunmadığından bilgi veremiyorum ama kesin olması lazım "şarkı konumunu hatırla" veya "parça konumunu hatırla" seçeneği.Ayarlardan biraz karıştırırsanız bulursunuz çünkü bunu bende önceki telefonum olan n73 'de uzun bir süre kullandım

----------Eklendi @ 11:39:26 ---------- Yazıldı @ 11:20:47 ----------

resmin sol alt koşesinde gözüken "play at startup" seçeğini aktif etmen lazım Türkçe'side "son konumu hatırla" galiba

oyutu yaklaşık 15 mb olmuştu. bende içinden birkaç tane temayı kaldırıp boyutunu düşürüp Türkçe dil dosyasını yenidendüzenleyip sizinle paylaşmak istedim. Güle güle kullanın.YENİLİKLER:1. Arayüz hacmi arttırılmış.2, Optimum ses, fade desteği eklenmiş.3, AAC ses, gerçek spektrum için destek.4. AAC ses yerleşik kapak ekranı.5. Uzun ses basımı için destek.6. Geçiş yapmak için yan tuşlar.7. Performans optimizasyonu listesi.8. En uygun spektral ekran.9. Sol menüden ayarlama.10. DIY fonksiyonu.11. N73 ve E65 modellerine tam uyumluluk getirilmiş.12. Hatalar onarılmış.Patch run4 dosyası içine eklenmiştir. Telefonunuzda varsa kaldırın.Patch run4 sız yüklemek isterseniz yüklerken withoutpatch seçeneğini işaretleyin diğerinden işareti kaldırın.Eğer sistem hatası alırsanız telefonu yeniden başlatın.[/COLOR][/B]Faydalı olduysa beğen'e basmanız yeterli
Alıntıdır..
[/CENTER][/QUOTE] tesekkurler

sky2007

Üye
Program iyi güzelde bir kaç hafta sonra benim yaptığım tema değişiyor ekolayzer kendim düzenlediğim değişiyor kısayol tuşları kapanıyor bu neden olabilir ?

123fatih

Üye
temalar berbat ayrıca bazıları acmıyo programdan atıyo.kısacası program berbat olmus..

benim n 8 'im var sertifika hatası var diyor

----------Eklendi @ 18:21:49 ---------- Yazıldı @ 18:21:21 ----------

Program süper. Kötü diyenler ağzını toplasın.

program super olmus.Ancak sarki sozü indirmiyor.telefon modeli N95 8GB yardimci olursaniz sevinirim

nokia 5800 XpressMusic var bende ama program iniyo yüklemeye geçmiyo

ismail

Üye
Teşekkür ederim bayım

sistem hatası verdi. kapatıp açtım bir şey değişmedi. tekrar sistem hatası.

benim telefonum rom patcher ile hackli ve patch 4 all yüklenmiyor. sadece ttpod yüklersem de sistem hatası veriyor. kapatıp açınca da sistem hatası veriyor.

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum rom patcher ile hackli ve patch 4 all yüklenmiyor. sadece ttpod yüklersem de sistem hatası veriyor. kapatıp açınca da sistem hatası veriyor.

farklı bir hack konusu deneyin link için tıklayın
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/en-kolay-yoldan-tum-symbian-cihazlarini-hackleme-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html