PCKopaT™ Üye TTPod 3.41 TÜRKÇE (23 adet görsel ve 18 adet temalı Symbian Müzik Çalar) TTPod oldukça kullanışlı ücretsiz müzik çalar uygulamasıdır Dil:Turkish Uygulama içersinde; *18 adet Tema *23 adet görsel mevcuttur Tesk Edilen Modeller N70'de Sorunsuz olarak çalışıyor Desteklenen Modeller Nokia N90/N72/N70/6680/6630/ Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
TTPod oldukça kullanışlı ücretsiz müzik çalar uygulamasıdır Dil:Turkish Uygulama içersinde; *18 adet Tema *23 adet görsel mevcuttur Tesk Edilen Modeller N70'de Sorunsuz olarak çalışıyor Desteklenen Modeller Nokia N90/N72/N70/6680/6630/
By_Casparov Üye yüklerken dosya bozuk diyor bu? --------------- Ekleme --------------- yüklerken dosya bozuk diyor bu?
yüklerken dosya bozuk diyor bu? --------------- Ekleme --------------- yüklerken dosya bozuk diyor bu?
fmt01 Üye riccardo' Alıntı: bende desteklenmiyor diyor.. nokia e 63 de.. ( Genişletmek için tıkla ... ekran boyutndan olanılır veya bu s60 larda sisx ve sis die ayrılıyor ondan dolayıda olabılır ama dha e serısı hakkında o kdar cok bılgım yok
riccardo' Alıntı: bende desteklenmiyor diyor.. nokia e 63 de.. ( Genişletmek için tıkla ... ekran boyutndan olanılır veya bu s60 larda sisx ve sis die ayrılıyor ondan dolayıda olabılır ama dha e serısı hakkında o kdar cok bılgım yok
ozkanmesut Üye N70 kurdum çalıştı güzel program fakat kurduktan sonra zil seslerindeki acc müzikleri çalmıyor.Kaldırdım düzeldi
N70 kurdum çalıştı güzel program fakat kurduktan sonra zil seslerindeki acc müzikleri çalmıyor.Kaldırdım düzeldi