kral7 Üye teşekkürler,amcaoğluna yaradı şimdi program saol tekrar --------------- Ekleme --------------- teşekkürler kardeş.amcaoğluna yaradı bu rogram
teşekkürler,amcaoğluna yaradı şimdi program saol tekrar --------------- Ekleme --------------- teşekkürler kardeş.amcaoğluna yaradı bu rogram
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi kral7' Alıntı: teşekkürler kardeş.amcaoğluna yaradı bu rogram Genişletmek için tıkla ... gaddarno' Alıntı: teşekkürler 6630 da sorunsuz Genişletmek için tıkla ... İşte Budur. 6630da sorunsuz cümLesi geLdi Sonunda... Bende Diyorum Sorun Yok.. Yapamayan ArkadasLarada Symbian MakaLeLer okumaLarını tavsiye ederim..
kral7' Alıntı: teşekkürler kardeş.amcaoğluna yaradı bu rogram Genişletmek için tıkla ... gaddarno' Alıntı: teşekkürler 6630 da sorunsuz Genişletmek için tıkla ... İşte Budur. 6630da sorunsuz cümLesi geLdi Sonunda... Bende Diyorum Sorun Yok.. Yapamayan ArkadasLarada Symbian MakaLeLer okumaLarını tavsiye ederim..
sublieutenant Üye kral7' Alıntı: teşekkürler,amcaoğluna yaradı şimdi program saol tekrar --------------- Ekleme --------------- teşekkürler kardeş.amcaoğluna yaradı bu rogram Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım, N73 içinde mevcuttur...
kral7' Alıntı: teşekkürler,amcaoğluna yaradı şimdi program saol tekrar --------------- Ekleme --------------- teşekkürler kardeş.amcaoğluna yaradı bu rogram Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım, N73 içinde mevcuttur...
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi dark_devils' Alıntı: sonradan eklenen dosyayıda harfiyen uyguladım. N70de çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Demekki OS8.1 uyumsuz..
dark_devils' Alıntı: sonradan eklenen dosyayıda harfiyen uyguladım. N70de çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Demekki OS8.1 uyumsuz..
sublieutenant Üye Hayret yaa, adamlar s60a 2farklı sürüm mü yapmış.. Benim paylaştığım N70 dışında 6600,7610 da çalışıyor.. ilginç
Hayret yaa, adamlar s60a 2farklı sürüm mü yapmış.. Benim paylaştığım N70 dışında 6600,7610 da çalışıyor.. ilginç
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi sublieutenant' Alıntı: Hayret yaa, adamlar s60a 2farklı sürüm mü yapmış.. Benim paylaştığım N70 dışında 6600,7610 da çalışıyor.. ilginç Genişletmek için tıkla ... Bencede..
sublieutenant' Alıntı: Hayret yaa, adamlar s60a 2farklı sürüm mü yapmış.. Benim paylaştığım N70 dışında 6600,7610 da çalışıyor.. ilginç Genişletmek için tıkla ... Bencede..
king65 Üye allah razı olsun inşallah görsel efektler daha da arttırılır şimdiden teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- ttpodun sitesine bakıyordum 3.41 duyurulmuş resimlere bakılırsa 3.40 dan bi farkı yok site burda: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
allah razı olsun inşallah görsel efektler daha da arttırılır şimdiden teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- ttpodun sitesine bakıyordum 3.41 duyurulmuş resimlere bakılırsa 3.40 dan bi farkı yok site burda: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi king65' Alıntı: allah razı olsun inşallah görsel efektler daha da arttırılır şimdiden teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- ttpodun sitesine bakıyordum 3.41 duyurulmuş resimlere bakılırsa 3.40 dan bi farkı yok site burda: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sitemizde Tarafımdan VeriLdi Zaten
king65' Alıntı: allah razı olsun inşallah görsel efektler daha da arttırılır şimdiden teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- ttpodun sitesine bakıyordum 3.41 duyurulmuş resimlere bakılırsa 3.40 dan bi farkı yok site burda: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sitemizde Tarafımdan VeriLdi Zaten
esiroglu Üye ben bu programı 6680 de kullanmaya çalıştım ama telefona ağır gelmiş olacak ki telefonum açılıp kapanmaya başladı ve daha sonra hafıza kartım yandı yani benim için winamp daha kalite sade ve süper..... teşekkürler...
ben bu programı 6680 de kullanmaya çalıştım ama telefona ağır gelmiş olacak ki telefonum açılıp kapanmaya başladı ve daha sonra hafıza kartım yandı yani benim için winamp daha kalite sade ve süper..... teşekkürler...
sublieutenant Üye NoLiFe' Alıntı: Sitemizde Tarafımdan VeriLdi Zaten Genişletmek için tıkla ... bu bence bir müzikçalar programı ve bizim sitemizde www.maxicep.com Bu yalnışsa bende yalnışım, çünkü böyle bir paylaşım göremiyorum.. Arkadaşa teşekkürler, beni bu versiyondan haberdar ettiği için...
NoLiFe' Alıntı: Sitemizde Tarafımdan VeriLdi Zaten Genişletmek için tıkla ... bu bence bir müzikçalar programı ve bizim sitemizde www.maxicep.com Bu yalnışsa bende yalnışım, çünkü böyle bir paylaşım göremiyorum.. Arkadaşa teşekkürler, beni bu versiyondan haberdar ettiği için...
yunus3787 Üye paylaşım için teşekkürler --------------- Ekleme --------------- paylaşım için teşekkürler
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi yunus3787' Alıntı: paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... abdulbaki123' Alıntı: arkadaşım proda bi sorun yok gayet düzgün çalışıyor 6630 da denedim emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Budur
yunus3787' Alıntı: paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... abdulbaki123' Alıntı: arkadaşım proda bi sorun yok gayet düzgün çalışıyor 6630 da denedim emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Budur