• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

TTNET Müzik Paketleri, Artık Ücretli! ( ÜCretlendirme, Kayıt ve Paket İçerikleri )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TTNET Müzik Paketleri, Artık Ücretli! ( ÜCretlendirme, Kayıt ve Paket İçerikleri )
TTNET’in ücretsiz olan müzik hizmeti, TTNET müzik servisi için artık cüzi bir miktarda ücret ödemeniz gerekecek. Site database’ini ( Yani müzikler, üyelikler vb. ) gün içerisinde yeni arayüzüne taşımaya başladı. Yeni arayüzünü taşınma devam edilirken, bazı kullanıcı isimlerine ise ulaşılamıyor. Bu sorun database’in yeni tasarıma tamamıyla taşınmasıyla birlikte çözülecektir.

( TTNET'ten dört ayrı müzik paketi )

İşte paketler ve paketlerin fiyatı;

:: Keyif Paket;

• Sınırsız müzik dinleme,
• Yerli ve yabancı istediğin MP3’ü indirebilme,
• Ayda 3 Türk Lirasına 10 MP3,

:: Keyif XL Paket;

• Ayda 6.90 Türk Lirasına 25 MP3

:: Müzik Sever Paket;

• Ayda 9.90 Türk Lirasına 50 MP3

:: Max Müzik Paket;

• Ayda 14.90 Türk Lirasına 100 MP3

Almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gidin Turkcell'den Vodafone'dan Avea'dan alın daha karlı çıkarsınız.

turk telekomun kampanya amacı belli oldu

Nasıl üzüldüm anlatamam nasıl müzik indireceğiz şimdi ??

hakan.c

Üye
oldu bide ona para verek...başkada müzik indirecek yer yokki napacaz şimdi

'Davut

Üye
Kazıkladığı yetmiyor birde buna para verecez...Kim bu paketlari alır...

Telekom'dan süper bir kazık daha. Bence yılın ticari kazıklama ödülüne aday gösterilmeli.

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar benim önceden üyeliğim vardı :S acaba iptal edemiyomuyuz :S

ESlNTl

Üye
Arkadaşlar üyeliği olanlar dewam ediyor sadece müzik linleniyor diğeride zaten haberde açıklanmış gerek yok youtubeden muzik indirilebiliryor gogglede ararsanız bulursunuz hakikaten bu paketleri kim alır avea bende bu konuda daha iyi :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...