halittosun Üye Bu Launcher Süper Birde Türkçe Olsaydı Tam Olurmuş Yokmu Forumda Bu Bunları Türkçeleştirecek Bir Baba Yiğit
Bu Launcher Süper Birde Türkçe Olsaydı Tam Olurmuş Yokmu Forumda Bu Bunları Türkçeleştirecek Bir Baba Yiğit
KayraBey Üye Konu Sahibi halittosun' Alıntı: Bu Launcher Süper Birde Türkçe Olsaydı Tam Olurmuş Yokmu Forumda Bu Bunları Türkçeleştirecek Bir Baba Yiğit Genişletmek için tıkla ... Başka bir forumda Türkçeleştirilmişti ama markete yakalanıyordu.Sağlıklı olmadı açıkçası.
halittosun' Alıntı: Bu Launcher Süper Birde Türkçe Olsaydı Tam Olurmuş Yokmu Forumda Bu Bunları Türkçeleştirecek Bir Baba Yiğit Genişletmek için tıkla ... Başka bir forumda Türkçeleştirilmişti ama markete yakalanıyordu.Sağlıklı olmadı açıkçası.
halittosun Üye KayraBey' Alıntı: Başka bir forumda Türkçeleştirilmişti ama markete yakalanıyordu.Sağlıklı olmadı açıkçası. Genişletmek için tıkla ... Usta O Forumun Adresini Verebilirmisin Ya da Konuyu Buraya Ekleyebilirmisin Marketi Off Konumuna Getiren Bir Uygulama Vardı Böylelikle Lisans Kontrolünden Kurtulabiliyorduk Pc De bulabilirsem Buraya Eklerim
KayraBey' Alıntı: Başka bir forumda Türkçeleştirilmişti ama markete yakalanıyordu.Sağlıklı olmadı açıkçası. Genişletmek için tıkla ... Usta O Forumun Adresini Verebilirmisin Ya da Konuyu Buraya Ekleyebilirmisin Marketi Off Konumuna Getiren Bir Uygulama Vardı Böylelikle Lisans Kontrolünden Kurtulabiliyorduk Pc De bulabilirsem Buraya Eklerim
KayraBey Üye Konu Sahibi estomb' Alıntı: .apk formatlı dosyaları symbiana nasıl yüklüyosunuz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Yüklenmez.Apk uzantılı dosyalar Android işletim sistemi olan telefonlara yüklenebilir.
estomb' Alıntı: .apk formatlı dosyaları symbiana nasıl yüklüyosunuz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Yüklenmez.Apk uzantılı dosyalar Android işletim sistemi olan telefonlara yüklenebilir.
Majestyca Üye 1.5 i yükledim. Ama lisans hatası verdi. İnşallah kısa bir sürede çözüm çıkar. Çünkü 1.5 te live wallpaper desteği falanda eklenmiş harbi iyi.
1.5 i yükledim. Ama lisans hatası verdi. İnşallah kısa bir sürede çözüm çıkar. Çünkü 1.5 te live wallpaper desteği falanda eklenmiş harbi iyi.
leomessi93 Üye eline sağlık ama sabahtan beri indiremiyorum %15 de kalıyor mediafire sorun var galiba.Yedek olarak başka bir siteye de yükleyebilir misin?
eline sağlık ama sabahtan beri indiremiyorum %15 de kalıyor mediafire sorun var galiba.Yedek olarak başka bir siteye de yükleyebilir misin?
KayraBey Üye Konu Sahibi leomessi93' Alıntı: eline sağlık ama sabahtan beri indiremiyorum %15 de kalıyor mediafire sorun var galiba.Yedek olarak başka bir siteye de yükleyebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Paylaştığım 3 ayrı versiyonu da az önce tek tek indirdim.Hiç sorun olmadan hemen indirdi.
leomessi93' Alıntı: eline sağlık ama sabahtan beri indiremiyorum %15 de kalıyor mediafire sorun var galiba.Yedek olarak başka bir siteye de yükleyebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Paylaştığım 3 ayrı versiyonu da az önce tek tek indirdim.Hiç sorun olmadan hemen indirdi.
leomessi93 Üye Tamam indirdim kardeş.Son bir şey isteyeceğim 1.5 sürümü çıkmış onu ne zaman ekleyeceksin.
KayraBey Üye Konu Sahibi leomessi93' Alıntı: Tamam indirdim kardeş.Son bir şey isteyeceğim 1.5 sürümü çıkmış onu ne zaman ekleyeceksin. Genişletmek için tıkla ... Kırılıp kırılması kesinleşince ekleyeceğim inşallah.Şimdi eklesem lisans sorunu çıkar büyük ihtimal.
leomessi93' Alıntı: Tamam indirdim kardeş.Son bir şey isteyeceğim 1.5 sürümü çıkmış onu ne zaman ekleyeceksin. Genişletmek için tıkla ... Kırılıp kırılması kesinleşince ekleyeceğim inşallah.Şimdi eklesem lisans sorunu çıkar büyük ihtimal.
arda46 Üye TFS Shell 1.5 Sürümünü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indirebilirsiniz denedim çalışıyor + yeni özellikler eklenmiş süper olmuş
TFS Shell 1.5 Sürümünü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indirebilirsiniz denedim çalışıyor + yeni özellikler eklenmiş süper olmuş
Sertug1991 Üye arda46' Alıntı: TFS Shell 1.5 Sürümünü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indirebilirsiniz denedim çalışıyor + yeni özellikler eklenmiş süper olmuş Genişletmek için tıkla ... Link ölmüş
arda46' Alıntı: TFS Shell 1.5 Sürümünü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indirebilirsiniz denedim çalışıyor + yeni özellikler eklenmiş süper olmuş Genişletmek için tıkla ... Link ölmüş
KayraBey Üye Konu Sahibi Sertug1991' Alıntı: Link ölmüş Genişletmek için tıkla ... Bende konuya o linki koymuştum yi mi Hemen yeni bir link eklemesi yapayım.
Sertug1991' Alıntı: Link ölmüş Genişletmek için tıkla ... Bende konuya o linki koymuştum yi mi Hemen yeni bir link eklemesi yapayım.
best tiger Üye Bu 1.5 sürümü belli bir zaman sonra kendiliğinden kapanıyor inşallah düzelir çok harika birsey
KayraBey Üye Konu Sahibi best tiger' Alıntı: Bu 1.5 sürümü belli bir zaman sonra kendiliğinden kapanıyor inşallah düzelir çok harika birsey Genişletmek için tıkla ... Tahmin ettim zaten bu yüzden diğer linkleri silmedim
best tiger' Alıntı: Bu 1.5 sürümü belli bir zaman sonra kendiliğinden kapanıyor inşallah düzelir çok harika birsey Genişletmek için tıkla ... Tahmin ettim zaten bu yüzden diğer linkleri silmedim
best tiger Üye KayraBey' Alıntı: Tahmin ettim zaten bu yüzden diğer linkleri silmedim Genişletmek için tıkla ... Yanlış anladın sanırım tema kurulduktan sonra biraz zaman sonra kendiliğinden kapanıyor hatta yok oluyor
KayraBey' Alıntı: Tahmin ettim zaten bu yüzden diğer linkleri silmedim Genişletmek için tıkla ... Yanlış anladın sanırım tema kurulduktan sonra biraz zaman sonra kendiliğinden kapanıyor hatta yok oluyor